lørdag den 27. oktober 2012

en hård tid...

Føler slet ikke at jeg burde blogge... det bruger min tid, en tid som jeg altså ikke har meget af!
Men... når jeg blogger er det ofte fordi jeg keder mig, og ikke har andet at lave (; så det går jo nok!

Jeg har slet ikke lyst til at skype med folk mere... jeg har aller mest lyst til bare at have ro, så jeg kan leve som en amerikaner, og ikke ½ af ½.. jeg føler mig så ond! for... det er jo ikke fordi jeg ikke holder af min familie, kæreste og venner mere, det er bare fordi jeg har brug for luft! jeg har brug for at leve min drøm ud!... jeg har brug for at opleve så meget jeg kan, på kun  9 måneder!

Så hvis jeg ikke skriver tilbage, eller jeg skriver til jer at jeg vil holde en pause... så er det derfor..

Jeg er her jo kun i et år... og uanset hvad, vil jeg jo altid venne tilbage til danmark igen.. "i danmark er jeg født, der har jeg hjemme" (selv om jeg føler mig som en amerikaner, mere end nogensinde)

på forhånd undskyld!

torsdag den 25. oktober 2012

last time, last chance, last second..

Idag var forhåbentligt den sidste dag indtil om lang tid hvor jeg har taget skolebussen hjem ;)

Havde AIMS i matematik idag, phy den var hård!!! har ikke lært om 70 % af spørgsmålene og 10 % af spørgsmålene forstod jeg ikke (gramatisk) 

tog min midterm idag, syntes den var lidt svær, men syntes nu det gik okay.. på trods af at halvdelen af den omhandlede det de havde om før jeg kom, og det blev jeg ikke informeret om før efter testen...

idag har været kedelig.. fyldt med lektier!

har overvejet at købe en motorola telefon nu hvor min telefon er død :( RIP!

tror jeg køber enten motorola droid HD eller droid Maxx :) de koster næsten det samme, med en forskel på ca. 600 dansk kroner.. regner med at det bliver HD'eren, men ved det ikke endnu, køber ikke noget til den pris uden at være sikker!

onsdag den 24. oktober 2012

just... never mind!


Jeg har hjemve lige nu...

kl. er 21:30 og jeg arbejdede på JV kampen i aften... Jeg var nød til at skippe et ret vigtigt møde med kirken pga. soccer møde, hvor jeg gik efter 30 min. fordi det blev kedeligt, og jeg arbejdede derfor resten af kampen..

er ret sikker på at jeg failer mine AIMS tests, og alle andre tests som jeg tager i denne uge.. har en ret hård uge for at det ikke skal være lyv!

Jeg har taget ca 8 kg på siden jeg kom, hvilket er ca. 1 kg om ugen! selv om jeg træner ret hård! (håber på at tabe det via soccer)

Jeg kan ikke spille Varsity, men kun JV! PGA. Educatius!!!!! det er bare for meget altså!

brændte min tunge på noget kakao idag, og jeg er bare så stresset over alt det jeg skal nå!
 pigerne i kirken havde lavet dette til mig

 Min telefon er død!:( er så ked af det at i ikke drømmer om det! vil bare have den igen! men... den har nu holdt ret godt, og jeg har været rigtig glad for den!
 har endelig fået mit "jeg kan førstehjælp" kort!


har lyst til at give mig til at græde pga min telefon! ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre!

okay.. mit hoved kører lidt rundt for tiden!:)

I må altså bære over med at jeg ikke får blogget ordentligt! men alting sker lige nu og her, så..

Jeg havde AIMS test igår, i skrivning? og jeg failede den første del af testen, men syntes nu at 2. del gik ret godt :) skulle skrive om hvad jeg ville være hvis det ikke omhandlede  penge - tennisspiller self!

tog også en test i math, hvilken vidst gik fint, og en test i Sports Med. som jeg gav op på... jeg var total uforberedt, og jeg havde studeret på det forkerte.. og havde desuden ikke regnet med at få smidt 2 i hovedet på samme tid... og jeg er lige gået fra F til C + i den klasse :(

jeg har nu besluttet mig for at spille fodbold! håber jeg klare mig til at komme med på holdet! (bare et af dem!)

jeg skal nå bussen, så måske opdatere jeg senere måske ikke.. hav en god torsdag, eller hvad der nu er tilbage af den!:)

mandag den 22. oktober 2012

Min Amerikanske nutid, og fremtid

Idag havde vi en "guestspeaker" på besøg, og han talte om Schorlerships. Jeg vil rigtig gerne tage college efter gymnasiet, og så tilbage og tage universitetet.. syntes bare lige at jeg skal hjem og tage gymnasiet først! Vil forsøge at tale med min "counselor" først, for vil gerne se om jeg kan skaffe et Schorlership! Efter at have taget sportsmedicine, tror jeg at det er det jeg skal arbejde med i min fremtid! elsker det så forfærdeligt meget, og vil bare gøre det så meget som muligt! Derfor har jeg overvejet måske at søge om et Schorlership! college er for folk i alle aldre og kan vare mellem 10 måneder og 4 år.. regner med enten et på 2 eller 3 år, for det er vidst det medical education kræver!:) er simpelthen forelsket i sports med.!

en anden ting er hvad der sker i mit liv lige nu!

Havde i lang tid overvejet at spille fodbold, fordi det er noget vi har i danmark, og jeg kender rigtig godt til det! har spillet basketball før, og elskede det (måske fordi jeg var god til det), men så kom jeg her og prøvede det, og det fustrerede mig hvor dårlig jeg egentlig var! fik det ret dårligt der!
hvis jeg ønsker at spille fodbold, skal jeg være instillet på at:

  1. træne hver dag efter skole i 2 timer (ca.)
  2. droppe sports medicine!!!!!!!!!!!!!!!
  3. betale for "idræts tjek" (skal jeg uanset hvad, men den skal være færdig hurtigt hvis jeg skal spille fodbold!)
  4. betale en fee på 200 $
  5. betale for udstyr, sko (50 $), strømper (20 $), bebeskyttere (20 $) og så alt mulig tøj, som ikke med 100 % sikkerhed er sponsoreret af skolen!
  6. hvis jeg er inde, så er jeg inde og kan ikke droppe ud!
ved ikke om jeg overhovedet har lyst til at spille endnu, ved heller ikke om jeg har lyst til at betale så meget for det!
.... syntes det er et svært valgt, for jeg vil super gerne beholde min sports medicine! men på den anden side vil jeg også gerne spille fodbold, for hvis du dyrker en sport, eller andre aktiviteter, hører der altid tøj med (som ofte er skole "uniformer") og det vil jeg super gerne have. Men syntes nu det ville være dumt at spille pga. noget tøj! :( ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre!! skriv gerne til mig på facebook, skype eller andre kontakt muligheder, men råd til hvad jeg skal gøre!

en ny dag, ny indstilling

Jeg har på det seneste været meget i tvivl om jeg skulle flytte familie eller ej.. Har en liste med en masse gode grunde til at blive, og en med dårlige! syntes nu egentlig ikke at der er ting ved at bo her, som er på den måde "dårlige" selv om Teri ikke har penge til os overhovedet, og jeg ikke føler mig en del af familien, syntes jeg nu at jeg har nogle fordele, som jeg altid har ønsket mig, men som har været umulige at opnå! og nogle muligheder som jeg er 70% sikker på at jeg ikke vil kunne få hos en anden familie!

Idag var den første da i lang tid, at jeg stod op kl. 5:45! syntes nu ikke at det var svært, men det var nu heller ikke nemt! første dag i lang tid med god morgenmad :) elsker når teri laver morgenmad til mig!!! og vi har vidst lige fået noget nyt brød?! tror det er en form for kanelbrød, det er mindre, men mætter bedre :) det er noget vi alle kan lide!

idag fik vi ikke rigtig lektier for, vi har nogle opgaver som vi skal lave på skolen, men tror jeg snyder lidt, og gør det hjemme.. føler mig så nørdet, og selv om vores karakterer ikke tæller, så tæller de psykisk for mig :)
har B+ / A- i alle fag på nær sports med. Men Katye siger at det er fordi jeg missede starten, så tænker ikke så meget over det.

Alle lærerne spurgte ind til min tur idag :) syntes det var lidt rart at folk faktisk gik op i hvordan jeg havde det, og om jeg havde haft en god tur!

Glemte at blogge igår - sent - brugte næsten 5 timer på at få Teri's printer til at fungere, men den ville bare ikke printe mine lektier! syntes det var irriterende! Skypede med far gennem det, og han var til stor hjælp! syntes det er dejligt at have en far som bliver oppe til kl. 3 om natten for at hjælpe mig med en printer:) stor tak til ham!

her til aften skulle teri ud sammen med en veninde og fejre hendes 55-56 års fødselsdag, så hun er ikke hjemme lige nu! hun hentede mig fra skole, heldigvis, og kørte mig så hjem. Til aften fik vi Kartoffelsuppe som Teri lavede igår, så vi varmede den bare op! første gang jeg har fået kartoffelsuppe, og syntes faktisk at det smagte godt!:)


søndag den 21. oktober 2012

blogfri dag!

Holdte en blogfri dag igår, for havde slet ikke tid til at blogge!

Vi tog ud og shoppe kl 14, og indtil da skypede jeg med mor!:)

Vi startede hos Ross, hvilket er den butik vi altid kigger i ført, her fandt jeg denne bluse


jeg var på udkig efter en kjole til kirken, men fandt ikke noget! vi var også i et "mall", teri lod os gå for os selv, og det gjorde vi så. Jeg havde ret meget hjemve, og jeg har taget så meget på at jeg ikke føler mig tilpas i en del af mit tøj mere :( havde det rigtig dårligt, så gik bare og fik det være og være.. og som om det ikke var nok, så gik jeg forbi en dyrehandel, jeg ved ikke hvor mange film i har set, men de har seriøst hunde i små kamre i vinduerne, så du kan se dem! der knækkede mit hjerte midt over! hunde bliver behandlet som kaniner! for mig er det så forkert!:( savner min hund!

Til aften tog vi hen til isabela (Gerlany and I), hun holdte sin 16 års fødselsdag igår, så det var mere en hygge fest end en party fest. det var rigtig hyggeligt og der var en masse mad:) lækkert! havde desuden min "nye" kjole på, som i kan se et billede af lidt længere nede (tror det er 3 "posts" siden) den ligger under nogle produkter! Teri hentede os kl. 10, selv om festen sluttede kl 11, det var lidt irriterende at være de første som gik, men sådan går det jo noglegange!


idag tog vi igen ikke i kirke! 1. jeg havde ingen kjole så jeg kan ikke gå (teris regl) 2. Teri glemte at sætte sit ur, og sov derfor over sig!


fandt lige disse 2 billeder på mit kamera, syntes lige jeg ville dele dem:)

 har ikke spist noget andet end havregrød idag, prøver at spise sundt!

 dette er normalt min frokost!

nu vil jeg gå igang med at læse op på alle mine tests og quizes for næste uge! :) hyg jer!