lørdag den 1. september 2012

Shopping!!!!!!!!

Kl. er nu 19:04 og jeg er så træt efter en hård dag fyldt af shopping!:) venter på at kl. bliver 21, for tror at Martin er villig til at stå tidligt op igen og Skype med mig... ved det ikke helt, men giver ham chancen :)

Min morgenmad bestod idag af følgende: Appelsin juice, røræg, "rør kartofler", bacon, toast og jordbær :D jeg lever livet som på et hotel!!!!!!


Min frokost var 1100 kcal værd!!!!! omg! I Danmark indeholder en McFlurry ca. 400 kcal, her er der... og hold nu fast! 700 KCAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det er jo bare sygt! ikke flere McFlurrys til mig!
Dette er hvad der kom ud af dagens shoppingtur :)

"møde"

Har lige været på McDonald med Carolyn (min områderepræsentant) og hun er super sød! vi talte om alt der der var at tale om, jeg jeg købte denne sodavand for under 2 dollar! tror den kostede ca. 9 kr. i danske kroner!
den var stoooooor!
Desuden havde hun forsøgt at sende en mail til Teri om mobiltabbonement, men den havde Teri ikke fået, så gætter på det den er endt samme sted som de mails jeg har forsøgt at sende, er endt! Men vi forsøger nu at få kontakt til butikken hvor jeg skal have abonnementet, og skal måske have en tablet også :D men den ligger i den anden ende af byen, ca. 40 minutters kørsel! så Teri er lidt .... over at den er så langt væk!

det var bare lige en hurtig opdatering herfra :)

fredag den 31. august 2012

Running picture

Normalt ville jeg ikke dele et billede som dette med omverdenen, men fordi dette er en blog tilegnet min familie, gør jeg det alligevel! Løb som sagt 3 kilometer, og var en kogt tomat bag efter! Billedet siger alt! Glemte forresten solcreme, hvilket jeg ikke glemmer igen... Men der er ikke sket noget :)


Løb!!!!

JEg har lige løbet for første gang i min tid her! OMG! jeg gør det ikke igen forløbig!!!!! det er for varmt! løb 3 km på 23 min. og jeg er som et vandfald! det var bare alt for meget! skal spise om lidt, og jeg sveder og lugter... føj! never run i AZ!

TGIF sucks!

Thanks God It's Friday - no way! 3 laaaaange dage på mit værelse...

Det er labor day på mandag, hvilket betyder at vi har fri! i aften kl. 21 skal jeg skype med Martin, hvilket jeg glæder mig super meget til! for savner ham super meget! imorgen skal jeg ikke rigtig noget, skal bare finde en  kjole til når vi skal i kirke søndag! det er det eneste jeg skal, på 3 dage! tror jeg vil løbe min første tur, her en af dagene, for løber super hurtigt herovre!:) det er så dejligt at løbe, og får slet ikke udslet på mine ben, som jeg ellers gør i Danmark!

Min blogging kommer basicly til at handle om hvordan mine skoledage har været og hvad jeg har lavet.. så måske bliver det lidt kedeligt af og til, men sådan er det!

idag har været en rigtig god dag! faktisk den bedste af alle! jeg havde det rigtig svært igår, og græd hele aftene, som i... græd, rigtigt, det var ikke kun tåre, men kramper i hele min krop! det var forfærdeligt og var helt klart den værste omgang af dem alle! måske er det fordi det kom ud af kroppen igår at dagen idag har været så god! det skal jeg ikke kunne sige :)

vi tog skole busen som altid, den kører 2 gader fra vores hus, og det er faktisk en god gåtur! kan filme den en af dagene i næste uge hvis i vil se den :) vi tager bussen sammen med ca 5 andre fra vors stop, og vi følges med en dreng der hedder Kaleb, rigtig sød freshman :) bussen vi plejer at kører med havde problemer, så vi troede at det var den forkerte bus, og ventede derfor 2 min. på at stige ind! vores buschauffør er rigtig sød og han spiller musik i bussen og siger vittigheder og sådan! det er super nice:)

inden skolen begyndte skulle jeg have ændret biologi og PE, og det tog laaang tid, kom næsten forsent til Matematik på grund af det! Men jeg fik det byttet ud, så jeg nu har kemi og PE Advanced, hvilket er meget bedere!

I matematik gik timen med at have test, som jeg egentlig ikke skulle have taget, men ville gerne prøve mit niveau af, så insisterede overfor MS. Kingsburg at jeg skulle tage testen og fik hende overtalt til sidst :)
prøven var svær da jeg ikke har lært nogle af de ting der var i, men ved dog min X og Y så det med "slopes" det går da nok :)

i min nye kemitime, havde vi om masse, og nu skal jeg starte forfra med et fag, og det er rigtig svært at komme ind i klassen, og så bare med det samme forstå hvad du laver, men det gik fint idag, for forstod godt pointen med partikler i en flydende og i en fast masse, at der er forskel vel og mærke! Har desuden fået en god veninde som hedder Julie, som jeg kan gå til PE med, for hun har dance i 3th hour, hvilket er i samme bygning :)

Som sagt er jeg skiftet til PE Advanced og det er jeg super glad for! vi startede ud med at løbe "one lap" hvilket er 400 m, og jeg overhalede alle! både fra vores time og fra de andres, selv om jeg kom senere igang end de andre!:) er super stolt over mine løbeevner! PE Advanced er basicly styrketræning, i et fitnesscenter, uden løbebånd og sådan! alle i klassen dyrker en form for sport, de fleste basketball, men der er også nogle fodboldspillere, og nogle andre... næsten ingen tennisspillere! men vi skulle løfte vægte og lave styrketræning, hvilket vi gør 3 gange som ugen mandag, onsdag og fredag, og så løber vi (vidst nok) tirsdag og torsdag! ser i hvert til fælde frem til mine PE timer nu :)

i Engelsk starter vi op på et nyt emne, som jeg ikke helt har fattet hvad handler om endnu, men det skal nok komme! og så havde vi om egenavne, som alle bare var mega dårlige til åbenbart! for vi fik en del papirer, og jeg var den hurtigste færdig! håber mine svar var rigtige!

i Lunch var der møde idag, hvilket var super godt! for følte mis slet ikke alene overhovedet, og det plejer at være den time der er hårdest for mig at komme igennem! Men vi fik stillet en masse spørgsmål (jeg gjorde, de andre gjorde ikke) og så fik vi pizza:)

i Economics havde vi om love, og vi skulle lave 2 love vær, som vi ville have i USA og jeg lavede bare nogle med noget skat på usund mad, som gjorde sund mad billigere og self. usund mad dyrt! og begge mine blev valgt som de bedste :) for alle tager Economics så useriøst! elsker seriøst den time! både pga. læren, eleverne men ikke mindst at jeg lærer noget og kan følge med!:)

Sports Medicine er meget svært for mig, for alle har styr på begreberne på engelsk, knoglerne i kroppen og alt! for det er det de taler om i biologi, og det er slet ikke det samme i danmark, men uanset om jeg havde biologi eller ej, ville jeg ikke komme til at have om det, for det er i Sophmore klassen de har om knogler! men vi har om ledbånd, hvilket slet ikke hedder ledbånd eller noget tæt på, så det er svært at huske! for det er et svært ord! vi skal have test i det på onsdag, og jeg tror bestemt ikke at den bliver nem, for en af mine venner fik 68 % og han lytter altså efter, og skriver ned! han er super sød, men tror at han syntes jeg er super mærkelig, hvilket jeg også er :) det må de venne sig til!

pictures! finaly

 håndbagage og frokost (bagel, banan, appelsin juice)
 gaten :)
 forsyninger
 Colorado River
 First Step to a new life
 min gave fra Teri :)
 slik jeg ikke spiser...
 flag :)
 udpakning


 skab
 
 Vi var til et poolparty, som jeg fortalte om! her mødte jeg en masse andre udvækslingstudenter (mest brasilianske) og jeg fik en rigtig god veninde som hedder Isabela :) Hendes værtsmor har været i Danmark, i Rødovre :) hvor sjovt er det lige!
rod efter første skoledag!

torsdag den 30. august 2012

Ny dag, ny opfattelse

Havde en super møgdag igår som i nok kunne se på gårsdagens blogging!

Jeg har stadig problemer med at putte billeder op på bloggen, men har en teori om at jeg måske har for mange billeder på denne side, så skal nok bare vente til jeg har blogget tilpas mange gange til at de billeder der er, hopper hen på en anden side :)

Idag var en fin dag... bedre end igår er fint!
Det var min første rigtige skoledag, da jeg kom halvt ind i tirsdags og det var halv-dag igår, så... Men dagen startede ud med matematik, hvilket jeg endelig er begyndt at kunne forstå, har om... "a slope" hvilket er noget jeg har lært i Danmark, men som jeg ikke havde en ide om hvad betød! og ved stadig ikke helt hvad det betyder, ved bare hvordan man finder den:) desuden har jeg lært at finde "rate of change" hvilket faktisk er det samme... på en måde!

jeg skifter (forhåbentligt) fra mit hadefag her - biologi - til kemi fra imorgen af! THANKS GOOD!!!!!! hader biologi her! alle er så dumme og selv om jeg er klog, og ved hvad vi skal, kan jeg ikke rigtig forklare dem der, for kan det kun på dansk! så det håber jeg meget på! Desuden skrifter jeg fra "normal" PE til "vægtløftning" tror jeg! forstod ikke helt hvad "coach" (hvilket er det vi skal kalde vores træner) mente! men da jeg sagde at jeg gerne vil af med PE, fordi jeg ikke kan lide at jeg skal gå svedig til engelsk, begyndte han at tale om, om jeg var nødsaget til at tage det, fordi jeg skulle have det i Danmark / de krævede det i Danmark, og de kræver intet ud over engelsk og historie (hvilket jeg ikke helt forstår får fik ikke historie af manden på kontoret)! Men jeg skal nu have "Advanced PE" hvilket man kun får hvis man er atlet, hvilket jeg forhåbentlig bliver fra på onsdag, da der er "Open Court" i tennis der :)

I engelsk havde de test, hvilket jeg ikke skulle tage, da jeg ikke har haft muligheden for at lære de ting testen var om!

vil så gerne læse op til tingene, ved bare ikke hvad jeg skal læse!!!!! det er fustrærende!

i frokost pause var jeg på kontoret for at skifte timer, men manden var optaget og jeg skulle derfor komme tilbage imorgen tidligt (7:15) og så gik jeg hurtigt til Economic, fordi jeg føler mig så ensom i den enormt lange pause på 1 time vi har!!!!

i Economic havde vi om økonomisk frihed, - stabilitet, - sikkerhed og den slags, hvilket jeg klarede mig ret godt i! og så indså jeg at den dreng jeg havde håbet på kunne blive min ven? måske har en kæreste.. og det er ret svært at blive ven med en dreng som har en kæreste, hvis man ikke har nogle venner som kender ham! men han er rigtig flink og har spurgt ind til hvordan Danmark er i forhold til USA både igår og idag :) og så er han svømmer! håber at han bliver en af mine fremtidige venner... ved ikke hvorfor, men kan bare bedre lide at have drenge venner end pige venner, for taler bedre med drenge end piger! tror også jeg er lidt chokeret over hvor anderledes folk på skolen her er, i forhold til i Danmark!

I Sports Medicine var vores lære der idag, hvilket hun ikke var igår. OG så har vi muligheden for at tage et "certifikat" til at have taget førstehjælp, og vide en masse andre ting :D det koster 15 dollar hvilket er ca. 70 kroner, så det gør mig slet ikke noget :)! så idag hørt vi de grundlæggene ting, og på... torsdag tror jeg, skal vi lære det! og der er jeg jo så, så heldig at have en kæreste som har haft det, og har lært mig lidt om hvordan man gør ! for alle var bare mega overrasket over hvor hårdt man skulle presse for at få hjertet til at pumpe igen, og der var jeg bare... "ja det ved jeg da godt :D" det var dejligt endelig at være "på forkant", for er så meget bagud i alt andet!

på mandag har vi Labor day, hvilket betyder at vi har fri - du kan læse om Labor Day HER :)
så hvis i vil Skype med mig, så er det nok der! men så skriv til mig i en kommentar til dette indlæg eller på facebook INDEN søndag! for skal vide hvor mange der kommer på! det bliver nok mest om aftenen efter som at der er 9 timers forskel!

På tirsdag skal jeg til noget.. efter skole, med Sports Medicine, så det glæder jeg mig meget til! Skal måske være "doctor på bænken" når vi har hjemmekampe!:) så fedt! og på onsdag tager jeg jo så til "Open Court":)

skriver alt for meget... håber ikke i blev trætte af at læse det! men skal lave lektier nu, så vi ses :)

onsdag den 29. august 2012

Møgdag!

Har haft hjemve hele dagen! og jeg har bare grædt hele dagen også! indtil de sædvanlige 2 yndlingstimer kom - Economics og Sports Medicine - og så var det en halv dag hvilket forvirrede lidt, da det jo kun er min 2. dag her! halv dag betyder at dine normale 1 timers timer bliver halveret så hver time kun er 30 minutter, hvilket jeg syntes er latterligt, for du kan dårligt nå noget på 1 time! så det meste af dagen er gået med at græde og kede mig! this sucks man!

anyways... matematik er svært fordi de ord de bruger ikke giver mening i mit hoved, selvfølgelig ved jeg hvad x og y er samt plus, minus, gange, etc. men når det kommer til grafer og skal vide hvad vi skal finde så falder jeg ned i et meget dybt hul! håber det bliver nemmere senere! biologi stinker også fordi jeg har den værste gruppe ever! Har biologi med nogle "freshmens" og de er så dumme! de ved intet! De vidste ikke engang at en "Isopod" - bænkebidder - ikke kan hoppe!!!!!!!!! så dumme!

desuden har vi PE hvilket jeg ikke deltog i igår, men det gjorde jeg idag, og det er så ulækkert! Jeg ynder altid 100 %  i idræt, og det kommer man jo til at svede af, specielt når der er 45 grader udenfor! men idag løb vi så 1 mile, hvilket er 1,6 km. og jeg var den hurtigste, og kom hurtigst i mål, faktisk en hel runde hurtigere end de andre! men de gav også op efter ½ runde! Problemet med PE er at man ikke kan tage bad bagefter, så der kommer du ud og har 2 minutter til at skifte fra gennemblødt tøj, til tørt tøj, og når du sveder er det svært at få stramme bukser på, hvilket jeg havde idag! så det havde jeg en kamp med... Og når så du har fået dit tøj på, begynder du at svede endnu mere! det er så ulækkert, og fordi du skal have det i 1 år, har alle freshmensne det, men ingen andre, så når jeg går til engelsk er alle så "cool" og der sidder jeg og er et vandfald af sved :( det er så pinligt! :( ville ønske at jeg ikke havde PE!

At lunch idag tog jeg mig sammen og ville spørge en Cheerleader om hvad det krævede at blive Cheearleader, og hun kiggede bare på mig, og fortsatte samtalen med sine venninder, altså fuldstændig ignorerede mig, hvilket fuldstændig knækkede mig! Jeg prøver så hårdt at holde mine tårer fra min hjemve inde, og den pointe hvor svært det er at få venner, at jeg bare brød sammen der (ikke foran hende, men da jeg var kommet væk)! Jeg syntes det er så pinligt at græde på den nye skole, men jeg kan jo ikke rigtigt gøre noget ved det! Det er bare en rigtig svær tid for mig her i starten! og jeg må bare kæmpe mine kampe og bide nogle ting i mig!

Nu er Teri kommet hjem og jeg er nok nød til at gå ind i stuen og socialisere mig med de andre!:) vi ses snart!

P.S var på mcdonals med mine nye venner fra sportsmedicine og nogle andre, hvilket redede min dag! og så er jeg lige blevet færdig med at skype med Martin, som var så sød at være vågne bare for at skrive med mig! og det hjælper mig så meget at skrive med ham, selvfølgelig er det en smule hårdt, men at jeg kan få lov til at se ham en gang i mellem, betyder meget! Tror der imod at det bliver hårdt når jeg skal til at skype med min mor, for savner hende virkelig meget og har ikke set hende i lang tid, da jeg tog husets computer med mig her over!

men det var det for idag ;)

tirsdag den 28. august 2012

PROBLEMER!

Aner ikke hvad der er galt med min computer, men når jeg vil blogge billeder, kan jeg ikke komme videre til at vælge billederne, men jeg vil forsøge igen senere!

Jeg er ankommet til Arizona, landede faktisk igår! Vi var til et poolparty / orientering hos en familie, og jeg har fået en masse Brasilienske venner! Der hvor vi var boede der den her rigtig flotte dreng, som hedder Broke! soo hoot, så jeg havde sat standard alt for højt i forhold til hvordan drengene på skolen, faktisk så ud :( nu savner jeg bare min overlækre danske kæreste! overdrevet meget!

Jeg startede i skole idag, og skolen er god nok :) har opdaget at jeg udtaler Mesquite forkert, så det skal jeg arbejde på, men ellers går det fint :) nogle folk er rigtig søde, og andre er ikke! efter at have fået mit skema, skulle jeg til biologi, hvilket var startet, så kom ind midt i timen... de havde om bænkebidere, hvilket jeg allerede har haft om i Danmark, så det var fint! forstod ikke helt det forsøg vi skulle lave, men jeg skal medbringe nogle elastikker og helst en vandflaske eller en skotøjsæske imorgen! Men vi har kun halv dag imorgen, hvilket vil sige at de normale timer bliver halveret (hver klassetime vare en time!!!!)

Mit skema:

01 MA - Algebra Functions 1
     07:30 am - 08:29 am

02 SC - Lab biology
     08:30 am - 09:29 am

03 PE - PE Female
     09:30 am - 10:34 am

04 EN - English 111 (3)
     10:35 am - 11:34 am

05 LU - Lunch (5th hour lunch)
     11:35 am - 12:34 pm

06 SS - American Economies
     12:35 pm - 01:34 pm

07 PE - Sports Medicine 1
     01:35 pm - 02:30 pm

og så er det bare at finde ens skolebus, min er 172 :)

mine yndlingstimer er indtil nu Economics and Sports Medicin! ved ikke om det var fordi jeg var aktiv der, eller om det bare er fordi det er "nemt" og forståeligt!

PE er det samme som idræt, bare (eftersigne) forskellige sportsgrene, så som Baseball, Football, Soccer og sådan, men idag lavede de bare "opvarmning" og imorgen skal vi løbe, kun, 1 mile, og det er ca. 1,6! jeg har PE med nogle "freshmens" hvilket betyder at de er "førsteårs" elever, og de var som Sugemaller! de kom med Kompilment efter kompliment! det var bare alt for meget, tror bare de syntes det er sejt at de har en "junior" i deres klasse, men jeg skal have pe (idræt) for at kunne "graduate" hvis jeg vil det senere i mit liv (næste skoleår) så derfor sagde manden at jeg burde tage det!

I engelsk har jeg mødt nogle rigtig søde piger (2) og en rigtig sød dreng, de havde fremlæggelse idag, så var ikke aktiv i den klasse heller, men det bliver jeg forhåbentligt imorgen! pigerne spiller begge tennis, så den ene (Kimberlee) vil introducere mig til de andre tennisspillere, og de har vidst nok "Open Court" d. 14 september eller noget, så der vil jeg komme :) 

Jeg fik mine bøger i frokost pausen, og jeg fik heldigvis kun 3 bøger! de er gigantiske og vejer et ton, så skulle bære rundt på dem hele pausen og resten af  dagen! nu er min ryg træt, og jeg fik forresten også en bog i Sports Medicine!

i Economics har vi verdens bedste lærer! han minder mig om min gamle historie / religions lærer Carsten! vi har om ... kan ikke helt huske det, for forstod ikke rigtigt det vi havde om, for det handlede om Korea og USA og produktion og sådan... forstod det ikke, men sad ved siden af den her dreng... kan ikke huske hans navn, rigtig flink :)  og som han sagde... "dette er skolens "crazzzzzzy class!!!!!!!" de er alt for nice!:D

I Sports Medicine havde vi om knogler, hvilket jeg aldrig har haft om, men det er det fag jeg vil tage mest seriøst, for det kan virkelig hjælpe mig med skader, og sådan, så det er et godt fag for mig! og jeg har fået nogle super dejlige venner! rigtig flinke! og så er den ene dansk!!!! ... eller... hendes far er dansk, men hun er ikke :( håbede selv lige at hun var det, bare en smule... men hun er rigtig flink og klog, så hun hjalp mig meget idag!

på vej hjem sammen med Gerlany (som er min "host sister" også udvekslingsstudent, bare fra Brasilien) mødte vi en dreng, en Freshman mere!!!!!!! er der ingen Sophomores eller Seniors?! this is so weird! men han er rigtig flink også!

Men jeg må gå nu, skal have lavet et par lektier inden Teri (min host mor) kommer hjem fra arbejde!søndag den 26. august 2012

hurtig info :)

Jeg er træt og tiden flyver! den er allerede 22:21 (10:23 pm) og jeg skal snart i seng! Imorgen går turen til Arizona, hvor jeg skal lande i Phoenix :) jeg har pakket og håber at jeg har husket alt, mangler kun at pakke computeren ned!:) Tidligere havde jeg nær ikke kunne tage billeder med mit kamera, for havde glemt mit SD-Card i computeren, til overførsel af billeder igår! og måtte løbe med benene på nakken for at nå det! men heldigvis fik jeg det i tide :) Det havde ødelagt min dag hvis jeg ikke havde haft muligheden for at tage billeder (ordentlige billeder)!

Flyveturen tager 5 timer og 1 minut imorgen, og tidforskellen fra her til der er 3 timer og det er 9 fra Danmark! hvor det før var svært at Skype, bliver det nu næsten umuligt! :( Tror / regner med ar starte på skolen tirsdag med et kæmpe jetlag, og en travl og forvirrende dag! Jeg glæder mig til at se om min værts mor er i lufthaven til at hente mig, for har ikke været i kontakt med hende endnu! og håber virkelig at Explorius har informeret hende om det!:) Vi skal køre fra hotellet ca. 7:15 imorgen, og så flyver jeg kl. 10:25, så det bliver stresset tror jeg! skal rejse alene for første gang i mit liv!!!!!!!!! spændende!

Godnat :)<3 vi ses i Arizonaaaaaaaaaa! 

Billede Kavalkade

 
 The new World Trade center buildings

 
 <- Building 1 - the biggest


 Kendte dværge fra TCL

 Færgen / båden over Hudson River (tror jeg) vejen til Frihedsgudinden 


 På båden

George Washington

Brooklyn Bridge


 Camp 9 (tror jeg)
 Broadway
 Frokost
 Converse :D
 Hunde shop og hjemløse hunde til salg :( Jeg har så meget hjemve! savner min hund og min kæreste!

 Chokolade FrosenYogurt Milkshake

 Nordmændende :)
Libery from the "Today after Tomorrow"  
 Jeg så faktisk Times Square :D


 Todays buy
Dinner: Chokolade Chip Muffin, again!