onsdag den 29. august 2012

Møgdag!

Har haft hjemve hele dagen! og jeg har bare grædt hele dagen også! indtil de sædvanlige 2 yndlingstimer kom - Economics og Sports Medicine - og så var det en halv dag hvilket forvirrede lidt, da det jo kun er min 2. dag her! halv dag betyder at dine normale 1 timers timer bliver halveret så hver time kun er 30 minutter, hvilket jeg syntes er latterligt, for du kan dårligt nå noget på 1 time! så det meste af dagen er gået med at græde og kede mig! this sucks man!

anyways... matematik er svært fordi de ord de bruger ikke giver mening i mit hoved, selvfølgelig ved jeg hvad x og y er samt plus, minus, gange, etc. men når det kommer til grafer og skal vide hvad vi skal finde så falder jeg ned i et meget dybt hul! håber det bliver nemmere senere! biologi stinker også fordi jeg har den værste gruppe ever! Har biologi med nogle "freshmens" og de er så dumme! de ved intet! De vidste ikke engang at en "Isopod" - bænkebidder - ikke kan hoppe!!!!!!!!! så dumme!

desuden har vi PE hvilket jeg ikke deltog i igår, men det gjorde jeg idag, og det er så ulækkert! Jeg ynder altid 100 %  i idræt, og det kommer man jo til at svede af, specielt når der er 45 grader udenfor! men idag løb vi så 1 mile, hvilket er 1,6 km. og jeg var den hurtigste, og kom hurtigst i mål, faktisk en hel runde hurtigere end de andre! men de gav også op efter ½ runde! Problemet med PE er at man ikke kan tage bad bagefter, så der kommer du ud og har 2 minutter til at skifte fra gennemblødt tøj, til tørt tøj, og når du sveder er det svært at få stramme bukser på, hvilket jeg havde idag! så det havde jeg en kamp med... Og når så du har fået dit tøj på, begynder du at svede endnu mere! det er så ulækkert, og fordi du skal have det i 1 år, har alle freshmensne det, men ingen andre, så når jeg går til engelsk er alle så "cool" og der sidder jeg og er et vandfald af sved :( det er så pinligt! :( ville ønske at jeg ikke havde PE!

At lunch idag tog jeg mig sammen og ville spørge en Cheerleader om hvad det krævede at blive Cheearleader, og hun kiggede bare på mig, og fortsatte samtalen med sine venninder, altså fuldstændig ignorerede mig, hvilket fuldstændig knækkede mig! Jeg prøver så hårdt at holde mine tårer fra min hjemve inde, og den pointe hvor svært det er at få venner, at jeg bare brød sammen der (ikke foran hende, men da jeg var kommet væk)! Jeg syntes det er så pinligt at græde på den nye skole, men jeg kan jo ikke rigtigt gøre noget ved det! Det er bare en rigtig svær tid for mig her i starten! og jeg må bare kæmpe mine kampe og bide nogle ting i mig!

Nu er Teri kommet hjem og jeg er nok nød til at gå ind i stuen og socialisere mig med de andre!:) vi ses snart!

P.S var på mcdonals med mine nye venner fra sportsmedicine og nogle andre, hvilket redede min dag! og så er jeg lige blevet færdig med at skype med Martin, som var så sød at være vågne bare for at skrive med mig! og det hjælper mig så meget at skrive med ham, selvfølgelig er det en smule hårdt, men at jeg kan få lov til at se ham en gang i mellem, betyder meget! Tror der imod at det bliver hårdt når jeg skal til at skype med min mor, for savner hende virkelig meget og har ikke set hende i lang tid, da jeg tog husets computer med mig her over!

men det var det for idag ;)

2 kommentarer:

  1. Hey Louise ;-)

    Ro på, det er altid svært i starten, både det med at få venner og det der med engelsk, men du vil fortryde hvis du tager hjem, så bare bliv ved med at kæmpe :-D

    Mvh Ham den seje ;-)

    SvarSlet
  2. :) det ved jeg! har heller ikke lyst til at tage hjem! vil bare så gerne hjem i sikkerhed, hjem til det jeg savner så inderligt! det er super svært for mig! men det virker ikke som om det påvirker nogle andre usvækslingstudenter på skolen, eller på den gruppe explorius har, på samme måde som det påvirker mig! det er træls!

    SvarSlet