lørdag den 22. september 2012

Super saturday

har haft en super god dag idag :)

Startede ud med at sove her til lidt over 7! så Skypede jeg med både Martin, Frederik og Rikke! så ud og shoppe, ud og ride og så hjem til Teri's datter og holde BBQ!:) super hyggeligt!
 Var helt oppe og ride trav! elsker bare at ride!...
 Til ære for rikke, tænker det er noget traktor anhænger?
 :)
købte også nogle sko til Homecoming, men var nød til at få dem tilsendt fra Phoenix, så fik dem ikke med hjem idag, men skal nok putte et billede op når de kommer :) Lovede min mor ikke at have for høje hæle på, men jeg kan altså ikke tage den fine kjole på uden hæle... så, har købt nogle sko som ikke er høje, men heller ikke for lave (syntes det ser dumt ud hvis de er for lave!)

fredag den 21. september 2012

Awsomeness

its awsome to lose... no, not really, just want it to be awsome...

vi har nu tabt alle vores kampe, ved ikke hvor mange flere der er at spille, men vi taber dem med garanti! vi har verdens værste hold!

er super træt og vil helst bare gå i seng, men havde aftalt med min søde kæreste der hjemme at vi skulle skype her til aften, desværre trak det en smule ud, og kom lidt for sent.. :( i am so sorry, giver ham lige et par minutter mere før jeg logger af :)

torsdag den 20. september 2012

"please remind me who i really am"

Sangen kan findes her

hører musik hele tiden :) elsker det...

Det er allerede torsdag! det er for vildt :) om 3 dage har jeg været her i en hel måned, det virker som mere... men tiden flyver bare afsted!:) hvilket er både godt og dårligt...

er nu nået til det stadie hvor jeg er faldet til og har fået venner. Dette betyder også at folk er begyndt at være ret "kedlige" over for mig, for nu ved de at jeg er her som udvekslingstudent, og dem som måske talte ret meget med mig i sidste uge, taler ikke så meget med mig mere... det er hårdt, dem du troede var dine venner,  er nu bare bekendte. Troede jeg havde fået en rigtig god ven "mario" som han kalder sig, en football spiller som jeg altid binder ind i tape.. and har været rigtig flink over for mig de sidste 2 uger, men idag og igår var han bare kold! have regnet med måske at spørge ham til homecoming fordi han simpelthen var så flink over for mig, men nu er jeg i tvivl... desuden er han ½ hoved lavere end mig, og det ville måske se lidt sjovt ud!(; jeg er så forvirret over homecoming... vil så gerne følges med nogen, helt venner faktisk, men ingen af mine venner tager afsted!:(

nå.. men min dag idag har været en helt normal dag :) ved ikke hvad pointen i at skrive om de tekster og andre ting vi lavede, for det var en ret kedelig dag idag... det eneste var at vi i engelsk hørte på regn og torden (fra youtube) og det fik mig bare så meget til at tænke på danmark, min familie og min fantastiske kæreste, som sidder der hjemme og kæmper med sin galla, ligesom jeg kæmper med homecoming... gid jeg kunne flyve ham herhen!

desuden tænkte jeg på hvor tynd jeg engang var! har taget 3,5 kg på, og sikkert en smule mere... føler mig så fortabt, for spiser simpelthen så meget mad, men jeg træner også mindst 1 time og 20 min. om dagen!... det frustrere mig, for vil ikke ende med at blive tyk!

ved ikke om jeg kan blogge imorgen, for skal arbejde til kampen, og måske hjem til nogle venner bagefter og sove :) håber det bliver hyggeligt, men ved det ikke helt endnu!

skal have lavet det sidste på min "speech" og nogle andre småting til imorgen, så slutter af for nu :) hav en god weekend, hvis jeg ikke får blogget!

onsdag den 19. september 2012

"were did i go wrong"

Experimentere med stykker af de sange jeg hører som overskifter på bloggen :) sangen kan findes her

Idag har været endnu en travl dag! Jeg er ved at blive træt af travle dage, men bruger dem på det jeg elsker... Sports Medicine :)

have regnet med at joine en club idag, men det gik slet ikke... startede ud hos "clay club" og det havde jeg bare ikke lyst til og vandrede så over til "Med. Club" hvor alting omhandlede mad og plakater?! så den kommer jeg heller ikke til at være i igen! Så brugte resten af tiden (2 timer) hos Sports Medicine teamet, selv om jeg ikke havde arbejde idag :)

kan simpelthen ikke huske mit login til karakter siden, så kan ikke give jer en opdateret status på min karakter.. men tror ikke den er blevet bedre :S var sammen med pigerne fra kirken idag og vi spiste sne med smag :)Desuden havde Teri givet mig denne super seje muterede vindrue med i skole, og alle var bare mega fascineret over det :) følte den virkelig!

tirsdag den 18. september 2012

"give me liberty or give me death."

uhh.. Er ved at være træt af engelsk... phuha hvor er deres timer kedelige!:) Har en helt fin engelsk lærer, og beklager mig ikke... de har bare om sådan nogle mærkelige emner, hvor man ikke kan huske en brik af det! desuden er deres tekster rigtig svære, og jeg er sikker på at jeg dumper min test imorgen! har læst op her til aften og i Lunch idag, men tror simpelthen bare ikke at det er nok! håber på det bedste, men forventer intet..

Vi fik lov til at se vores test i Sports Medicine idag, og jeg blev positivt overrasket! 70% af 100... det er ikke godt, men jeg havde slet ikke forventet så meget! havde ikke en eneste fejl på de ting jeg havde lært. Havde ikke lært om knogler og deres opbygning, så jeg tager det ikke tungt at jeg har en fejl-procent på 30! for er 100 % at det er det jeg ikke har lært... er super glad :)

Er ret træt lige nu... mine dage bliver længere og længere fordi jeg har Sports Medicine efter skole hver dag nu, på nær imorgen.. men har tænkt mig at tage til ler-klubben, alt efter hvor mange lektier jeg får! har skevet min stil færdig, lavet kemi og Economics så har ikke mere lige nu, ud over de ting jeg skal læse op på til engelsk test og SM quiz imorgen! :)

har ikke besluttet om jeg tager hen til kirken imorgen eller ej.. følte forfærdeligt meget hjemve sidste onsdag, så jeg er lidt utryg ved at tage afsted.. men igen, det afhænger af mine lektier!

Håber i får en super god dag, og læser min blog så jeg kan runde de 2000 visninger :) elsker jer derude!!!!!

p.s har skåret min fod så går lidt som en and.. tror det ser sjovt ud, for folk kommentere på det :( øvsen! håber snart det går over!

2000 visninger!!!:)

I er for seje derude! er super tæt på de 2000 sidevisninger!:) det er meget mere end jeg havde forventet på 1 måned!:)

tusind tusind tak til mine læsere!:)

mandag den 17. september 2012

mors mandag :)

Idag var det mors fødselsdag... jeg ville ønske at jeg kunne have fejret den med hender, men det har jeg jo så valgt ikke at gøre!

idag var en nem dag i selve skolen, opdagede at den tale (essay) som jeg skal skrive, skal være på 3/4 af en side, og jeg havde lavet en 4 sider lang stil igår... helt uden at vide det!!!! det er jo for vildt! var dog nød til at rette den her til aften, for den måtte ikke bestå af så mange begrundelser:)

har lavet matematik og kemi her til aften og det har taget hele aftenen! er først lige blevet færdig med dem. Vi havde double op på keminoter hvilket vil sige ca. 10 siders kemi med noter.. det er træls, men dog dejligt nemt fordi det omhandler Kg, g, M, cm, mL, L og sådan nogle europæiske mål :)

matematik er en fremlæggelse på 13 powerpoint slides for imorgen.. min gruppe har ikke rigtig deltaget og de blev helt vildt imponeret over mit arbejde fra weekenden i klassen idag :) er også super stolt af mig selv!

var på arbejde idag, men det var super kedeligt, lavede ikke rigtig noget, men alligevel var jeg hele tiden beskæftiget med noget :) har arbejde alle dage på nær onsdag denne uge! det er jo for vildt altså!:) men har det super hyggeligt med det, og lærer alle de søde football spillere at kende, hvilket åbner nogle døre når det omhandler venner og popularitet! elsker mit job :)

Hver aften træner jeg en smule, bare for at gøre det. Træner mavebøjninger først, hvilket er ca. 100 - har en app som øger antallet hver gang jeg bruger den, så ca 80 squats og så planken i 1:25 min, og den forøger jeg også hver dag :)

håber i får en god tirsdag :) godnat (og godmorgen til jer som står op kl. 6 (; )

søndag den 16. september 2012

"you got me, got me like this!" :D

Idag var vi som altid i kirke og det var som altid kedeligt. Vi fik dog taget billeder, men jeg ved ikke om jeg kan få fat i mit billede, men vil gøre et forsøg :)

Efter kirke (kl. 12:45) tog jeg hjem til Emily, og det var rigtig hyggeligt! vi tog på Subway og spillede noget Mariokart hos hende. Hun har en mega stort hus, og nogle rige forældre! Hun er super sød, og virkelig køn! forståeligt at hun allerede er blevet spurgt ud til Homecoming... Desuden opdagede jeg at den dreng jeg troede hun kunne lide, var hendes tvilling!:D haha, det var så pinligt... Har overvejet om jeg nu skal spørge ham ud, for han er ikke tænkt sig at tage afsted, så jeg kan være sikker på at han ikke er taget! Desuden så, ud fra hvad Emily fortalte mig om ham idag, virker han super flink! Hun fortalte at han er meget genert og ikke har nemt ved at få venner på skolen, så det er jo i mit tilfælde godt!:)

Da Teri hentede mig kørte vi i et supermarked (kun Gerlany og jeg gik ind) fordi jeg måske skal til at købe min egen Nutella frem over!!!!! Teri har åbenbart ikke råd til at købe Nutella til mig.. syntes det er en stor joke at bo her! sorry to say. Jeg købte noget nyt tandpasta, for Sensodyne er altså bare ikke mig... nu kører jeg på aquafresh, hvilket er rigtig godt!:) desuden købte jeg noget body shampoo. Gerlanys kort virkede ikke så hun måtte låne 25 $ af mig... altså, jeg har fået dem tilbage, men det var lidt mærkeligt at hun ikke havde penge på sit kort!

Jeg har lavet lidt matematik, og går snart i gang med noget engelsk... skal skrive en Tale som et essay om Independence, og det er super svært at gå i gang, for ved ikke hvordan den skal skrives! 

Teri har brugt det meste af dagen på at lave karamel popkorn.. syntes det lyder ulækkert, men de smager helt fint! normalt spiser jeg ikke karamel, og jeg har heller ikke tænkt mig at spise flere af de popkorn... men kan kun sige at de imponerede mig
 Disse cookies er Teris berømte kager. Opskriften er en hun fik af sin mor, og de smager altså super godt! har helt sikkert tænkt mig at få opskriften, også selv om jeg er 90% sikker på at vi ikke har ingredienserne der skal i, i Danmark!

jeg er begyndt at høre online "radio" som det bliver kaldt, men der er mere bare sange, for der er ingen kommentatorer! Hvilket både er godt og dårligt:) Deres musik er ret anderledes, og den variere meget mellem nye sange og gamle sange, hvor den i Danmark ville bestå af nye sange!
Radiostationen kan findes online HER

Idag er det min mors fødselsdag (i Danmark) for det er faktisk kun d. 16 her!:) men jeg vil fejre den alligevel, så hun kan læse min blog senere og blive glad for det!

Idag er det mors fødselsdag, hurra hurra!!!! hun sikker sig en gave for, som hun har ønsket sig i år, med dejligt meget flødeskum og boller til!:) og når hun hjem fra metroen kør', hurra hurra hurra, så skal hun hjem og fejre den, og hvem der kommer med som gæst får dejligt meget flødeskum og boller til!

HURRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :) 

- remix af moi