mandag den 8. oktober 2012

Grand Canyon tomorrow!!!!

"i am so excited, and i just can't hide it"

Glæder mig så meget til at jeg skal til Grand Canyon imorgen!!!! Dette betyder altså også at jeg ikke kan blogge de næste 4-5 dage frem!:( men jeg skal nok love at blogge en helt masse når jeg kommer hjem :) og putte en masse billeder op på bloggen!

er mest bange for at løbe tør for strøm, på alle mine elektroniske enheder! vil så gerne tage en masse billeder!Idag har været en god dag, jeg har fået en masse lektier, som jeg skal lave i efterårsferien, men ellers var dagen ret nem! Fik mit essay tilbage, og fik 95 ud af 100 !!!!! er super stolt, min lære skrev endda "Good job, you were one of the only one who did this right" I was so proud of my self!!!!!!
Vi havde en test i Economics og der fik jeg 46 ud af 50 - hvilket betyder 2 fejl, for hvert spørgsmål er 2 point værd!

Ventede desuden 40 min. på bussen i morges . haha! vi var hele tiden lige ved at gå til skole, men det ville tage laaang tid, for vi bor ca. 7 km, fra vores skole (; men heldigvis kom der en bus fordi jeg ringede til Teri og sagde at der ingen bus var. så hun ringede til skoledistriktets bus administrator, og sagde det... Det viste sig at den buschauffør som normalt kører os, ikke var mødt ind, og det var der ingen der havde bemærket, så  der var ingen der afløste ham hvilket resulterede i at ingen kom og hentede os!:) hahahaha!

Jeg står op til normal tid imorgen, selv om jeg nu kommer lidt sent i seng idag! så hvis i vil noget er jeg online på messenger, skype og facebook fra ca. 5:35 - jeres tid - 14:35 imorgen:)  vi skal være hos dem kl. 7, men ved ikke helt hvornår vi kører!

Hav en rigtig god uge!!! vi ses :)

søndag den 7. oktober 2012

Cramp in my calf

It **** hurts... I want it go go away, go out, dig a hole and kill it self! :(

Jeg har krampe i min læg! har haft det siden jeg vågnede og det dræber mig! havde 3 kramper inden for 15 min. uden overhovedet at bevæge mig!


Grunden til at muskler går i krampe er på grund af at der er en nedgang, formindskning i mængen af oxygen som når musklen, dette er kaldt (på engelsk) Hypoxia :D (det har jeg selv lært)!!!! føler min klog.

Homecoming !:)

Idag stod jeg op kl. 9!!!! det må da være nu rekord! vågnede kl. 6 med krampe i min læg, og kunne simpelthen ikke få den væk, så tror jeg brugte 10 min. på at få den væk eller noget! nu gør min læg super ondt, og ligner en eller anden retarderet person, som ikke kan styre sit ben (ikke ondt ment for dem som måske faktisk fejler dette), savner at have min mor til strække mig ud når det sker!

Havde en fantastik aften igår til min Homecoming! Homecoming er faktisk en fest hvor drenge skal spørge piger ud, men det betyder jo ikke at man godt kan komme alligevel :) Havde det en smule hård, for... Jeg er jo ikke ligefrem en festabe! haha! desuden havde jeg en smule hjemve fordi der var en masse par som dansede, og specielt når musikken var langsom og romantisk fik jeg det en smule dårlig.. ville ønske jeg kunne have fløjet min kæreste herover!
Uden Valeria havde jeg ikke klaret mig igennem aftenen! hun betyder super meget for mig, og da hun flyttede hertil fra Mexico i sommerferien, er vi i samme båd med hensyn til sproget og til vending. 
heldigvis endte aftenen godt til Gang Namstyle. En dreng, Chris (Til martin: bare rolig, du behøver ikke være Jaloux!), kom og dansede sammen med Valeria og jeg til den sidste sang. Han er rigtig flink og går i min Engelsk klasse..... Han dansede ret mærkeligt, HAHAHA! ;)


Her er et par billeder fra igår :) smuglede mit kamera med til festen, selv om det ikke var tilladt.. . jeg er lidt crime rider :) for jeres skyld!
Den værste neglelak jeg nogensinde har brugt, men elsker samtidig glitter...
Valeria og jeg. (Valeria har selv malet billederne i baggrunden + hun er mega god til at spille klaver!)
(en dag i fremtiden når hun bliver kendt, så ved jeg hvem hun er!)

Syntes simpelthen det var så flot! havde slet ikke regnet med noget lign. 
Ikke en fest med alkohol, ikke en sodavands fest  men en vandfest... har aldrig oplevet noget lign. men syntes klart at det var bedre en en alkohol fest! for folk vidste hvem du var, og var ved fuld bevidsthed! OG de kan huske de pinlige episoder, der var ;)

Der skulle eftersigende være en gratis koncert i Phoenix i november... vil rigtig gerne deltage, men ved kan ikke google mig frem til det! Sangeren er Phillip Phillips, i kan høre en af hans bedste sange HER :)

hav en god søndag!