fredag den 7. september 2012

Fredag!!!

Tiden flyver afsted, og jeg husker det som var det igår at jeg lavede indlægget "TGIF sucks"!!!!

Har haft rigtig meget hjemve siden jeg kom til måske.. mandag? men har fået det rigtig godt igen!:)

Idag havde vi test i Economic og det gik bedere end godt! havde ikke forventet noget af mig selv, eftersom at jeg ikke har lært noget andet end 6 ord og deres mening! :D testen bestod af 28 spørgsmål og jeg vidste kun 6 af svarene !!! havde læst rigtig meget op på det igår, så håbede på det bedste. fik 5 fejl! og er super stolt af mig selv! de 4 fejl var i virkeligheden 1 fejl, for vidste du ikke det 1. kunne du ikke svare på de 3 næste! :)

i Sports Medicine så vi film :) lærte ikke så meget, men det var super godt lavet i verden dårligste kvalitet :) mest afslappende time jeg har haft indtil nu!

I Engelsk skulle vi stemme på Homecomming King and Queen, men stemte ikke.. kender ikke så mange, og dem jeg kender, kender jeg ikke på efternavn!

Desuden regnede det idag! VIRKELIG MEGET, alle flippede ud, for det er jo ikke normalt her!

jeg tog det bar helt roligt, for... Danmark er nok mest kendt for dets regn :)

Regner med at tage til "the game" i aften, så... vi ses derefter :)

skyper med Martin fra kl. 21...

ses

torsdag den 6. september 2012

shopping

har lige været ude og købe tandpasta, tyggegummi og creme! ville have købt sæbe, men kunne ikke finde ud af hvilken!

-mor :) den der grønne creme (aloveaen) :D:D:D det var jo den vi købte her, så nu har jeg den også her! er super glad for at have fundet den, for den minder mig så meget om dig!

det er næsten blevet en rutine nu at blive op til kl. 21! har slet ikke lyst til at gå i seng!

glemte at fotælle at bussen kommer til at køre 10 min. tidligere fra d. 10 september :( 10 min. mindre søvn til mig!

So NOT cool!!!!

:D hey der hjemme!

Jeg droppede at tage til svømmestævnet, for da jeg kom derned, var der kun svømmere, og kunne ikke kender forskel på MSH og modstanderne, så det var pinligt. desuden kunne jeg ikke se nogle jeg kendte, så skyndte mig hjem igen :(

Jeg er nettop blevet færdig med mine lektier hvilket er fantastisk dejligt! har en test imorgen i Economic, og vil ikke dumpe... selv om jeg nok gør det alligevel :( men nu har jeg lavet mine lektier og læst op på nogle ting, så helt galt kan det ikke gå!

udenfor er der sandstorm hvilket er SUPER COOL, på en super uncool måde :) jeg ude for at tage billeder til jer (og Gerlarni, da hun ikke havde muligheden selv)


fik sand i øjnene og måtte gå ind igen :(

aftensmaden består af oksekødsuppe og nogle indbagte kylling ting... og bearnaise fra i forgårs


travle dage!!!

Har super travlt de her dage!

har test i de fleste fag fredag... tror jeg? så skal have lavet en masse Economics lektier, engelsk lektier og stuff! og jeg skal læse op til en del ting!

men tager det roligt lige nu :) sidder og spiser mig fed i is, for har simpelthen så ondt i min popo og mine lår efter PE igår og idag :( så har ikke ondt at af spise usundt!:)

til frokost var jeg sammen med Broock og nogle af Erica og Broockes venner :) de er super søde! og de delte deres Nachos med mig... alle var bare sådan.. "har du aldrig smagt beans?" og vi spiser jo ikke rigtig Nachos i Danmark, og hvis vi så gør, er det med ost! men det var altså bønner og kød:)

skal se Kimball svømme kl. 16, for føler ikke at jeg kan lade være med at komme, når nu jeg har spurgt ind til hvor, hvor og hvodan... så hejser lige flag der, og så er det ellers hjem, spise og så lektier resten af aftenen!

onsdag den 5. september 2012

FRIENDS!

jeg laver så mange nye venner for tiden!:) er bare så forfærdelig dårlig til navne, så jeg spørger bare alle jeg møde om deres facebook, for så kan jeg "øve" mig på deres navne den vej :)

er blevet men med ham den venlige fra Economics, har fået en veninde fra Sports Medicine... kan bare ikke huske navnet, faktisk har jeg fået en par stykker :) desuden lærer jeg de fleste sports udøvere at kende fordi de er skadet alle sammen :)

skal snart til Frishbee arrangementet... så "see you soon":)

"I dont even have to try, i Just had a good time"

BEST DAY EVERRRRR! :D har haft en perfekt dag!

Idag var nok min første rigtige dag på Mesquite.. for idag bestod meget af computer ting, og det er jeg god til :) fik lektier for i sports medicine til imorgen, men det er også det :) desuden var jeg 1 ud af 3 som havde lavet deres kemilektier :DDDDDD er så stolt!
mødte en ny dreng idag, han er udvekslingstudent og ankom med flyet i fredags :) vi har engelsk sammen, så tror jeg kommer til at være sammen med ham at "lunch" indtil jeg finder mine venner, og kan introducere ham til dem :) desuden farede jeg vild idag da jeg ikke vidste hvor vi skulle være i engelsk og i Economics... så kom for sent der, men det er okay!

billeder
 frokost med... pakristaneren
- pasta, kylling, ostesause (ting), bolle, salat og dressing :) og så fulgte der vand og mælk (chokolade, jordbær eller alm.)

desuden bestod jeg, som den først og eneste dette semester, ankelforbindings testen!!!! lærte noget af den igår, og resten idag, og har ikke lavet en eneste fejl de gange jeg har gjort den!!!:) er så stolt over mig selv! desuden har jeg kørt "golfbil" idag, og det var sååååå sjovt :) der er Fresmen-football kamp senere, og ville ønske at jeg kunne komme, men der er frisbee med kirken, så der har jeg lovet at komme!:( desuden taber vi alligevel... vores hold stinker!

skal skype med min mor senere, så ved ikke hvor meget tid jeg har til at blogge mere på denne vidunderlige dag !:) 
have a nice day!

tirsdag den 4. september 2012

9 timers forskel

jeg har bare brug for at tale med nogen! nogen danskere! specielt nogen fra min familie! :( går i seng nu til den søde musik af band of horses. godnat!

tirsdag

... jeg lægger mig snart til at dø...

det er så svært... jeg hader det, og jeg vil bare hjem!

Har haft en laang dag idag... skole, Sports Medicine "arbejde og møde med tennis...

for første gang i mit liv er jeg i tvivl om jeg gider tennis! det har aldrig været et spørgsmål som jeg har stillet mig selv. De få gange hvor jeg har gjort det, i andre tilfælde som ikke er tennis, er alting bare gået galt fordi jeg bare har presset mig selv til at kunne lide det! og ved i hvad? jeg tror ikke jeg får noget ud af min træning, hvis det er tennis jeg vælger! Det eneste jeg ville få ud af det, var at jeg ikke ville glemme mit spil! hvorfor valgte jeg dette program? det er her er så latterligt...

alle der var til mødet var bare helt oppe og kører! de var nybegyndere alle sammen, og ville bare gerne have noget sjov og nogle nye veninder! ingen af dem omtalte deres træning, som noget de ville føre videre i livet, men derimod en "vendindemaker"! jeg er så fustræret :( græd lige efter jeg kom ud af lokalet, og skulle tilbage for at tage en prøve i at tabe en ankel, men brød sammen, så jeg skal gøre det imorgen istedet! jeg græd hele vejen hjem, og jeg vil bare hjem til min familie og min mor og kæreste og hund! ALT! Jeg tror grunden til at folk ikke har problemer med hjemve er fordi deres forældre gør dem pinligt berørte, og at de "i en tidlig alder" skiller jeg af med dem, fordi de syntes de er pinlige eller mærkelige... Min mor er fantastisk! jeg savner hende over alt på jorden, og jeg ved nu hvor meget hun betyder for mig! har ikke haft 1 sek. hvor jeg ikke er blevet pinligberørt / følt at jeg ikke hørte til hos Teri! jeg er bare på det forkerte sted! Alle de udvekslingstudenter jeg kender og har kontakt med ELSKER deres værtsfamilie, og hader skolen, hvor jeg er direkte modsat! jeg, undskyld ordet, hader min værtsfamilie... det burde nok ikke stå på min blog men... jeg frygter hver dag at skulle hjem fra skole! for jeg elsker skolen, men kan bare slet ikke med min værtsfamilie! det fungere bare ikke for mig, at jeg skal betale mine ting selv, når Gerlani ikke skal! i forhold til andre udvekslingstudenter, blev jeg udleveret til Teri, hvor værtsfamilierne normalt vælger deres studenter ud fra hvem de er og hvad de kan lide! BARE af den ene grund at jeg ønskede at spille tennis... tennis min bare!  ved ikke om jeg gider spille tennis her? ved ikke om hvad der sker imorgen? ved intet? det er så fustrerende! har lektier for til imorgen, og skal have lavet dem! min værste frygt er at dumpe, for jeg ved ikke hvor meget / lidt der skal til for at "klare sig godt"! jeg er på bar bund.. bundet til en 60 kg tung sten og smidt på bunden af Atlanterhavet!

her har de lektier for hver evig eneste dag! og folk tager bare slet ikke skolen seriøst! folk virker så "dumme" (uvidende), selv om de har lektier for hver dag! hvordan kan de have et liv udenfor skolen? for første gang i mit liv havde jeg rent faktisk håbet på at være bare en smule social! men nej, det har jeg da ikke lov til, for jeg skal da bo 7-8 km væk fra skolen, og have lektier for hver dag!

This sucks!

mandag den 3. september 2012

Hjemve

Det jeg skriver nu er baseret på at jeg har sygt meget hjemve nu!

Jeg vil hjem... Jeg vil hjem til det normale, det trygge... Og ikke mindst min kæreste... alle folk kommer hen til mig og siger ting som "i would never could have done that" og ved i hvad? Det kan jeg heller ikke lige nu! det er bare så svært! og hårdt... specielt fordi jeg får mig selv til at græde, uden at ville det! og så sidder jeg der hos mig selv og græder, og hidser mig selv mere og mere op, og får derved mig selv til at græde mere og mere!

heldigvis har jeg en rigtig god vendinde fra brazilien, som hedder Isabela (hende fra billede i en af de tidligere billedesektioner) som trøster mig over mobilen! hun er guld værd! jeg "apriciater" virkelig alt det jeg har (og har haft) i Danmark, som jeg nu ikke har mere! Og dem jeg elsker og holder af i Danmark, træder nu virkelig frem i mine tanker... og jeg stiller hele tiden mig selv spørgsmålene: "vil du hjem? så tag hjem - hvad holder dig tilbage?" "hvorfor tog du overhovedet afsted?" og ved i hvad? jeg er ikke en taber? jeg tager ikke hjem! jeg kæmper min kamp! med blod, sved og tårer! uanset hvad det tager, så vil jeg kæmpe til det sidste! for når man har set frem til / ønsket noget så længe... så giver man ikke bare op! Sangen som giver mig inspiration til at blive kan findes Her

for hver gang jeg hører denne sang, så tænker jeg på alt det jeg elsker, og alt det jeg ønsker mig! alt det der skal ske, og det jeg skal opnå! hvor stærk jeg er på mine svageste punkter og hvordan man må tage det sure med det søde! Det er det der er noget værd! OPLEVELSER FOR LIVET! inspirationer, ændringer, oplevelser, prøvelser, you know it.

nu vil jeg gå i seng... for jo hurtigere jeg falder i søvn, jo kortere tid er der til jeg har det bedre :)

besøg - Hjemve.dk

Biograf..

glemte helt at dele mine billeder fra biografen med jer :)

Når du køber popkorn, er det ikke bare popkorn... det er mange ting. Du kan få smeltet smør på, ekstra salt, og 6 forskellige "drys" så som paprika og ost! Desuden kostede billetten kun 7 dollar! hvilket er ca. 41 kr!:) i danmark havde den mindst kostet 75!Labor day frihed

Føler friheden som en hvilensomhelst anden feriedag / weekendsdag....

Idag har vi været i biografen og se Bourne Legacy, eller noget... har først fået af vide idag at det er nummer 4!!! nå.. men det var ret god, selv om jeg ikke forstod handlingen eller noget som helst andet i den :)

desuden har jeg skypet med mor, far og martin, hvilket jeg er ret glad for... for det det har været en ret hår dag psykisk!

så har vi handlet, og jeg har lavet mad til aften... eller.. har lavet ratatouille og "French Fries", så lavede Teri bearnaisen og kyllingen... 


glemte at tage et billede, så her er min halv spiste-mad

har simpelthen så ondt i min mave! det driver mig til vanvid! :( håber det er væk til imorgen!

Øvsen

har en øv aften... ved ikke om det er fordi jeg laver "dansk mad" at jeg pludselig har fået så meget hjemve som jeg har, eller om det bare er den dumme hjemve virus i mik krop, som er spruget ud igen! har i hvert fald rigtig ondt i maven, på en anden måde end de andre dage hvor jeg har haft hjemve, og har bare en trang til at græde. Hvor de andre dage, bare har været tåre, har jeg altså også ondt i min mave idag! :( jeg har bare en følelse af at ville hjem! efter 2 dage, næsten uden hjemve, bliver jeg nu ramt igen! surt show...

søndag den 2. september 2012

Rundvisning

Som så mange har spurgt om... Her kan i se hvordan jeg bor :)Kirke

Dette er så hvordan jeg gik til kirke idag!:) Kirken her ovre er virklig anderledes, og de har alle super fint tøj på! I starten beder man til gud, og synger salmer om man gør der hjemme, men så begynder folk at vandre op til "alteret" (hvilket er ligesom dommerens plads i en domstol) hvor der er en mikrofon. her i fortæller de om noget de har oplevet / lavet som har betydet noget for dem, inden for den sidste uge. Jeg overvejede at gå der op og sige tak fordi de er så imødekommende og sige at det var dejligt at de alle var med mig, selv i den hårde tid jeg har (de - min venner, familie og gud), var bare så bange for at glemme noget. De siger fx noget med god bless us all - AMEN, efter de har talt, og var lidt i tvivl om hvad de sagde, for de taler så stærkt! 

efter kirken er der "skole", hvor man bliver undervist i disse utrolig små lokaler! Du bliver delt op i alder, og sidder du ellers der sammen med ca. 5-6 andre "elever" og hører på fortællinger. Heldigvis var der en dreng over for mig, som underholde mig med sjove grimasser og stirren! super sjovt :) Desuden går han på Mesquite High, så har måske lavet mig en ny ven!

efter den time bliver man delt op i piger og drenge, hvor man så lærer om noget... idag havde vi om "afhængighed af pornografi" WTF!!!!!! aldersgruppen er 12-17 år, og vi sad og fik af vide hvor vi kunne se det og sådan... pointen med det var, at vi ikke måtte se det, og at det ødelagde os inden i! Jeg forstår godt at  man som forældre ikke vil have at ens 12 årige datter ser porno, men at vi lige frem skal lære om det i kirken... Dette fortæller mig bare lidt om hvor anderledes kirken er her, i forhold til der hjemme!

lige efter kirken