lørdag den 15. september 2012

Dresscode

Har helt glemt at fortælle at jeg blev dresscoded i går! Mit tøj var simpelthen ikke acceptabelt nok, ifølge bibliotekaren! så latterligt... bare fordi mit bluse havde krydsryg og at man af den grund kunne se mine bh-stopper i den tid jeg ikke havde min taske på, hvilket kun er i timerne hvor lærerne i så fald skulle dresscode mig! Bibliotekaren fulgte mig så ned til skolelægen hvor man ofte får udleveret noget ulækkert sved lugtende glemt tøj som man så skal gå med. Heldigvis var skolelægen på min side, og hun fik da vidst også lige givet bibliotekaren lidt af en lussing! Hun syntes bestemt ikke at der var noget galt i at man kunne se det! og desuden var min bh hudfarvet, så man bemærkede det dårligt! følte at jeg havde vundet en sejr der!:) 1-0 Louise!!!!!:D

løfdag

lørdag + fredag = løfdag :)

det føles så uoverskueligt.. alt skal bare være klar og færdigt! og om kun 8 måneder skal jeg hjem!

jeg frygter allerede den dag!:) det er en god ting, for det betyder at jeg er kommet mig over min hjemve!

igår var en laang dag..
Vi lavede høvdingebold - duchball - i PE, og så havde vi test i Sports medicine.. hvilket jeg ikke forventer de gode karakterer af! gik fuldstændig blank! syntes Sports Medicine er så svært, og selv om jeg havde brugt 3 aftener på at læse op på det, så hjalp det ikke:( hader det.. vil så gerne gøre det godt, men det er bare så svært med alle de ukendte ord som bliver smidt i hovedet på en!

Efter skole tig jeg med Taylor og 3 andre piger fra sports medicine ud og køre :) vi havde det super sjovt, men ærlig talt tror jeg ikke jeg kører med hende igen! hun kører virkelig dårligt, hvilket var sjovt, men uhyggeligt!

vi startede med at køre forbi "dutch Brothers" som er et kaffe drive thu, som er noget alle på skolen drikker. De andre købte en, og jeg tænkte jeg jo lige så godt kunne prøve det :) og det gjorde jeg så, en kop kaffe til mig. det er ikke rigtig kaffe, det har bare en kaffe eftersmag, og så er det koldt! den første 4. del smagte mega godt, men så blev det altså også for meget, og jeg begyndte at få kvalme... så smed den sidste 4. del ud!
efter at have været forbi de andres hjem, for at hente ting, kørte vi til Chipotle, hvilket er et lille spistested alla  Tacobell, bortset fra de vidst kun laver buritos :)
jeg anede ikke hvad de forskellige ting smagte af, og jeg valgte bare ting jeg vidste jeg kunne lide. Det endte ud med: Ris med noget i, kylling, salat, majs med noget i og så creme fraice! og jeg kan sige en ting, det er bestemt ikke sidste gang jeg spiser det! det smagte bare sååååååå godt!:) love it!
efter det tog vi tilbage til skolen og gjorde klar til kampen hos Gilbert.

kampen gik rigtig godt, og det var rigtig sjovt at prøve! desværre tabte vi igen, men kun med 3 mål! vi spillede en fremragende kamp og vi havde så meget fortjent at vinde den :( syntes det er synd for spillerne, for de fortjente at vinde den!
jeg var hjemme gik i seng kl 23:26, og var altså mega træt der!

Idag er det lørdag og jeg har en masse ting jeg skal nå!
har været i Chandler mall idag, sammen med Isabela, Gerlany og en anden udvekslingstudent fra Brasilien som hedder Akata!

 frokost the dress


torsdag den 13. september 2012

... Trætte Torsdag T.T

Idag har bare været en super lang dag!

jeg er ked af at jeg ikke fik blogget om min dag igår, men som jeg bliver ved med at sige, har jeg altså bare super mange lektier!

Min daglige morgenmad består af frugt (oftest 2-3 forskellige). Idag bestod hele måltidet af Jordbær, banan, ananas, røræg og ristet toast med en smule smør :) igår fik jeg også en (amerikansk) pandekage :)

Dagen startede ud med matematik, og fordi vi havde en test igår, havde vi ikke lektier for til idag. Vi skal lave dette "projekt" som skal omhandle det vi lige har lært om (slope, rate, etc.) og det er i grupper som vi ikke selv har valgt, hvilket er godt på en dårlig måde! er i gruppe med 2 drenge og 1 pige som aldrig er i skole... drengene er rigtig flinke, men som så mange andre drenge, laver de intet... Vi havde 30 min til at finde et enme, men det er super svært for vi skal lave ROC over 12 punkter (fx år) men uanset hvad du vælger, kan du kun finde frem til 10 år tilbage, eller hvert 10. år i 10 år.. det er super svært... og burde faktisk gå igang med det nu, men orker det simpelthen ikke!

I kemi lavede vi ikke så meget.. men vi fik til gengæld 4 siders volume, mass, density for.. og vi har dårligt lært om det! (jeg har ikke). har lavet dem, men ved virkelig ikke om det er rigtigt!

PE startede idag ud med en video om selvmord! min tanke "hvad er pointen i det"?! lærte ikke noget af den, og tror heller ikke at folk der har overvejet at begå selvmord har ændret mening! Efter det skulle vi løbe.. min ben er ødelagte efter løbet i tirsdags! og at presse dem mere er ikke så godt, tror jeg (det har vi lært i Sports Medicine). Vi løb 800m i alt og så løb vi op og ned af tribune-siderne (2,5). Igen skulle vi lave styrke efter løbningen! jeg havde det rigtig dårligt, og ved ikke hvorfor, for normalt for jeg det ikke dårligt af at løbe. Var en af de hurtigste så havde heldigvis ca. 4 min. til at restituere i før vi skulle lave styrke. Styrken består af følgende: Mavebøjninger (25 pr. gang), planke (tror det er af 1,15 min.) og så "død fisk" - dette er hvor man spænder op (løfter arme og ben fra jorden) og så "klapper" jorden med forskellige intervaller. Heldigvis lavede vi ikke noget hårdt igår, ud over at lære at lave et specielt løft med en vægt.

I engelsk havde vi lektier for, og håber virkelig at de er lavet rigtigt! for syntes engelsk er så svært at forstå!!!! ville meget hellere have tegnsprog eller noget, men desværre er det 1 ud af 2 fag, som det danske ministerium har krav på at vi tager her ovre. Vi har fået stil for. Det er en blanding af en tale og et essay, og skal handle om noget vi lige har lært om, som også er super svært! tror heldigvis jeg har fanget hvad jeg vil skrive om og hvad det går ud på. Det var i hvert fald klart at jeg ikke var den eneste som syntes det var en svær opgave, for alle i klassen lignede et spørgsmålstegn og vidste ikke hvad de skulle skrive om! Vi fik lektier for, 4 punker som jeg ikke gider forklare lige nu.

I lunch fandt jeg ud af at den tale jeg har set så meget frem til, ikke bliver noget for mig. Da vi er så mange udvekslingstudenter på skolen, var de nød til at vælge 5 ud som så skulle holde den her tale. Jeg vidste som den eneste at den ville blive "afholdt" men havde da i min vildeste fantasi ikke regnet med at hun 5 skulle fortælle om deres land!!!! Det gjorde rigtig ondt at få af vide at jeg ikke var "udvalgt" til opgaven, og at de elever som var blevet udvalgt, var blevet udvalgt på deres sikkerhed af det engelske sprog :( det sad lige i... og det fik mig til at græde, rigtig voldsomt! for 2 af de elever der blev udvalgt er mine venner, og jeg er altså meget bedre end dem til at tale sproget! og desuden var det dem som hev mig med til dette "top hemmelige" møde, og ødelagde min frokost...

Economic var nemt idag, vi lære lige nu om "demand and supply" hvilket er udbud og efterspørgsel agtigt. så vi tog bare noter!

Idag var sports medicine heller ikke svært da vi havde quiz igår. klarede denne test bedre end den sidste, men stadig ikke godt nok til at det er acceptabelt :( jeg stinker til quiz i sports medicine!!!! Idag skulle vi bare  repetere forskellige ting til imorgen hvor vi har test om de seneste 3-4 emner vi har haft om, og frygter det forfærdeligt meget. vi fik lektier for... 5 siders forklaring af de forskellige udtryk! bare skyd mig nu...

efter skole var jeg på arbejde (sports medicine) og det var rigtig hyggeligt! fik lavet lidt af mine lektier og tabet 3 fødder op :) kl. 5:30 kom Teri og hentede mig fra skolen.Til aften fik vi Taco med salat "burgerkød" og ris med bønner.. det smagte fint og kan sagtens spise det igen :) det var ikke for meget, og heller ikke for usundt!

er ikke helt færdig med mine lektier, så skal lige færdiggøre dem og så i seng!

Friday game tomorrow, so i don't think that i am going to blog tomorrow!

onsdag den 12. september 2012

opdatering

hmm... syntes bare at min blog bliver så kedelig!

har simpelthen ikke rigtig noget at lave, og hvis ikke jeg laver lektier så spiser jeg :(
jeg vandt en snickers i Economic idag for at svare rigtig :) kan ikke rigtig lide de danske snickers, men uanset hvad du tror du kender smagen af, har du aldrig ret. Alt er anderledes, så nu kan jeg altså lide snickers, på samme måde som jeg har fået en kærlighed for M&M, som jeg ikke kan lide i danmark (med undtagelse af i McFlurrys)
 vores skolebus er i stykker, så vi har fået en ny en :) sæderne er bedre, men busens affjedring... og alt andet, stinker! hader den nye bus :( håber snart den gamle bliver god igen!:)

Teri er rigtig flink at hun laver mad til mig / os morgen, middag og aften! men hun har bare en sjov måde at sammensætte det på!
- Medister (vidste ikke det smagte så godt!!!!), pasta / kylling / tomat (ved ikke helt hvad det er, men det var godt), grøntsager - kogte gulerøder og broccoli og så bearnaise... brugte kun bearnaisen til gulerøderne, for kan ikke lide kogte gulerøder..
Idag blev en af mine veninder (tror vi er veninder?) inviteret til homecoming af den her fyr "Jake" som hun ikke er vild med, men som er helt væk i hende! syntes det er synd for hende, for hun kan jo ikke tillade sig at sige nej til ham efter dette! hun havde faktisk næsten en date med en hun har en "crush" på, men det var ikke definitivt  så hun var nød til at sige ja :( stakkels hende

ville ønske jeg blev spurgt til homecoming på denne måde.. men det ender nok med at jeg spørger en eller anden tilfældig dreng om han vil gå med mig!:)

var i kirke idag, men fik hjemve og tog hjem.. havde virkelig håbet at det var væk, for har ikke mærket det i lang tid! men det skal nok gå :)

tirsdag den 11. september 2012

9/11 the day that changed the world... DA DA DA DAAAAAAAAM!

Seriusly? no... it did not change the world!

det eneste der har været anderledes ved denne dag og alle andre dage er at facebook har været bombet med "rest in peace" " 9/11" og sådan noget.. havde jeg ikke vidst at det var idag, havde jeg ikke bemærket det, for vi gjorde intet overhovedet!


Idag har været en dag som de fleste andre... det regnede dog igen idag, og det var helt vildt her til morgen! Gerlany medbragte en paraply (en mega giga stor en!!!!) som jeg så lånte lidt af på vej hen til bussen!
Vi har en test imorgen om alt det de har lært siden de startede i skole, og jeg har ikke lært halvdelen af det... har ikke store forventninger, men håber bare på det bedste!
Alle jeg kender syntes at kemi er svært og at de bare intet lærer... og jeg giver dem ret! Vi lærer næsten intet, for vi har det mest mærkelige lære af dem alle. syntes derimod slet ikke at det er svær, nettop fordi vi ikke laver noget!
I PE løb vi idag.. vi gjorde det på den måde at vi løb på langsiden og gik på "buen" hvilket vil sige ca. 150 på langsiden og 50 på buen! vi skulle gøre dette i 20 min!!! det var super hårdt, men jeg løb sammen med en anden pige, og vi overhalede bare alle!:) var så stolt af mig selv! (og hende). Jeg tror vi i alt nåede op på en 16 runder eller noget! efter det, var vi jo total smadret og gennemblødte af en blanding af sved og regn, men skulle derefter træne mere! jeg var seriøst ved at dø! vi skulle lave planken, mavebøjninger og en såkaldt "død-fisk" ... ikke sjovt!
I Lunch fik jeg af vide at jeg ikke har muligheden for at blive cheerleader, hvilket jeg selvfølgelig blev ked af, men det er ikke så slemt, for havde ikke regnet med noget og har desuden også muligheden for at "fuldføre" min Sports Medicine klasse :) og dyrke forskellige sportsgrene!:) Desuden brændte den Portugisiske udvekslingstudent mig af... han havde lovet / bedt min om at vente på ham på en bænk, men han kom aldrig... Mødte så min anden udvekslingstudents ven som heder Jose.. ved ikke om jeg har blogget om ham, men hvis jeg har, er det ham fra trappen som har en kæreste hjemme i brazilien!:) Han er super flink, men ligesom de andre brazilianske udvekslingstudenter, stinker han til engelsk... syntes det er så synd for ham! for han er så ensom... har overvejet at følges med ham til homecoming for han er super flink, og sød og desuden ville han ikke misforstå mig, hvis jeg spurgte om vi skulle følges, for han har en kæreste og han ved at jeg også har en kæreste!:)
I Economic idag lavede vi ikke så meget andet end at tage noter... og selv om vi bare tager noter, syntes jeg stadig at timen er sjov :) ved ikke hvorfor, og det er super mærkeligt! tror bare godt jeg kan lide min lærers måde at lære os tingene på, og så er der en pige der hedder Casidy eller noget, som bare er super sjov og har de dummeste kommentarer nogle gange!
Sports Medicine var også hård idag! vi lærer om Fractions hvilket er når du brækker dine knogler, altså om de forskellige måder du kan brække dem på! Det er super svært for der er så mange forskellige ting man skal kunne udenad! Desuden har vi en Quiz imorgen, så skal have læst op på det. Vi har også en Test på fredag (tror jeg) om alt det de har lært indtil nu, og jeg har heller ikke været der fra starten i denne klasse, så ved ikke havdelen af de ting de ved! Har slet ikke haft om knogler på den måde, fik bare udleveret et papir med knoglerne den første dag! Har lektier for til imorgen som omhandler de dele jeg ikke har lært, så det var super svært at gå igang med i timen idag! Har fået power point slide de har haft om knogler, og skal nu når jeg er færdig med at blogge, til at have dem skrevet ned, og så videre og lave mine lektier! travl aften.
Var desuden på arbejde idag, og der var bare intet at lave... Der var ingen kampe kun træning, så der var ikke så meget der skulle gøres. Jeg skulle prøve at tape en af de andres fod ind, men gik fuldstændig kold på det svære stykke og gik i panik, for jeg var jo den eneste der var "cleared" og jeg ville ikke miste min position som den hurtigt lærende og dygtige elev! Prøvede ikke igen, for der var ikke tid.. frygtede at der kom en spiller som Kate (vores lærer) ville have at jeg skulle tape ind, og selvfølgelig kom der en spiller som skulle have tapet sin ankel! var så bange, men tænkte ikke på hvad jeg lavede, jeg gjorde det bare, og det gik rigtig fint :) lige så godt som det plejede! var så lettet og det blev til i alt 3 ankler idag!:)
Til aften fik vi kartoffelmos, majs, asparges og kød af en art :) det var helt fint, men er fuldstændig stoppet, for kan ikke lide at smide mad ud, og det var hende der øste maden op til mig.

Vil gå igang med mine lektier, for er begyndt at blive træt! ikke så godt.. men de skal laves!

Vi skrives forhåbentlig imorgen :)

mandag den 10. september 2012

Workout

Har trænet idag!:)

Brugte sidnedcyklen og crossfiten :) desuden lavede jeg 80 mavebøjninger og 70 squats :) er glad og tilfreds!

Dette er første gang jeg blogger fra ipaden, hvilket også er grunden til at billedet er så dårligt!!!!!!

skriv din overskrift her

Ved ikke helt hvad der sker! har bare slet ikke tid til bloggen for tiden!:(

glemte at blogge for igår... der skete ikke så meget andet end at jeg læste op på nogle ting og var i kirke :) desuden har jeg hentet mig en app for 42 kr.!!!!!! det super dyrt, men har allerede lært noget af den:) BTW det er en app om knogler og muskler fra appstore, hvis i vil have et link til den så skriv i kommentaren, for kan ikke lige huske hvad den hedder :) bruger den bare til min Sports Medicine lektier, og for sjov skyld!

Idag er der heller ikke sket så meget. Bussen er desværre begyndt at køre 10 min. tidligere pga. de dumme junior high elever ikke kan få nuffet sig færdig om morgenen, og derfor ikke når bussen, så nu kører den 10 min. tidligere, så de kan nå i skole i tilfælde af at bussen skulle køre før de ankom!

er begyndt at være så usund og spise så meget mad i skolen :( føler hele tiden at jeg er sulten! idag har jeg spist: 2 musli-barer, 1 æble, 2 banan, 1 klap-sammen nutella grov toast, 1 stykke pizza, lille bunke salat med dressing, 1 lille kakao og så delte en ven, om man vil, sine nachos med ost med mig! :( føler bare at det er så meget, desuden spiser jeg altid en smule når jeg kommer hjem, og det har indtilvidere været en yogurt!

jeg vil forsøge at holde jer opdateret, men har rigtig mange lektier for, for tiden så kan altså ikke love noget! :(

take care!:)

søndag den 9. september 2012

indhentning

tror det er første gang jeg har "skippet" en dag på bloggen :)

Igår var det lørdag og jeg vågnede kl 8!!! sov helt vildt længe:) herefter lavede jeg ikke så meget.. men der skete derimod meget i huset :) vi havde i alt besøg af 5 forskellige mænd igår, her i bland Teris søn, hans ven, hendes nevø og nogle andre...

kl. 13:20 kørte vi mod Isabelas hus, som er i Mesa. Hendes mor har været på sin mission i Danmark og det er sååååå sejt! det er 20 år siden og hun kan stadig dansk :)
Da jeg kom hjem hos dem talte jeg først lidt med Isabela om hvordan hun havde det og sådan, og så var Jenee så sød at lave dejen til æbleskiver!!!! og så gav hun mig lov til at lave selve æbleskiverne!:) det var så sjovt, og det mindede mig om min dansked!
da vi havde spist tog Isabelas hostfar os med til en butik som havde forskellige landes "specialiteter". Vi tog dertil fordi vi skulle kigge efter brasilianske ting, men de havde næsten ikke nogle ting som Isabela kendte. De havde så også Hollanske ting, så købte 2 pakker Bounty, en lille Digestive kiks pakke og nogle hollandske krydre, de der blå nogle med ham der den røde bager, hvis nogle kender dem:) super gode! desværre har vi bare ikke noget pålægschokolade!:(

vi tog så hjem til dem igen, og tog direkte ud til Softball på hendes skole, hvor de bare spille for sjov, og der deltog jeg:) det var super sjovt, og har prøvet det en enkelt gang eller 2 på Islev skole, men det var slet ikke det samme! 1. gang jeg skulle "skyde" / batte var det akavet, for kunne ikke høre noget på grund af hjelmen, og det jeg kunne høre, forstod jeg ikke! ramte ikke bolden, og gik derfra som "ude". 2. gang jeg skulle skyde, ramte jeg bolden! rigtig godt! desværre greb den ene af pigerne bolden, og jeg var igen ude!:( men i det mindste ramte jeg bolden bedre end nogle af de piger der gik til det, så jeg var selvfølgelig total stolt af mig selv!
det var også den 1. dag at jeg er gået i seng efter 22!:) så det var også derfor jeg ikke bloggede, for var super træt!
Æbleskiver!!!!!:D

softball... her kan i så også se hvor meget jeg allerede har taget på :( spiser alt for meget!