tirsdag den 11. september 2012

9/11 the day that changed the world... DA DA DA DAAAAAAAAM!

Seriusly? no... it did not change the world!

det eneste der har været anderledes ved denne dag og alle andre dage er at facebook har været bombet med "rest in peace" " 9/11" og sådan noget.. havde jeg ikke vidst at det var idag, havde jeg ikke bemærket det, for vi gjorde intet overhovedet!


Idag har været en dag som de fleste andre... det regnede dog igen idag, og det var helt vildt her til morgen! Gerlany medbragte en paraply (en mega giga stor en!!!!) som jeg så lånte lidt af på vej hen til bussen!
Vi har en test imorgen om alt det de har lært siden de startede i skole, og jeg har ikke lært halvdelen af det... har ikke store forventninger, men håber bare på det bedste!
Alle jeg kender syntes at kemi er svært og at de bare intet lærer... og jeg giver dem ret! Vi lærer næsten intet, for vi har det mest mærkelige lære af dem alle. syntes derimod slet ikke at det er svær, nettop fordi vi ikke laver noget!
I PE løb vi idag.. vi gjorde det på den måde at vi løb på langsiden og gik på "buen" hvilket vil sige ca. 150 på langsiden og 50 på buen! vi skulle gøre dette i 20 min!!! det var super hårdt, men jeg løb sammen med en anden pige, og vi overhalede bare alle!:) var så stolt af mig selv! (og hende). Jeg tror vi i alt nåede op på en 16 runder eller noget! efter det, var vi jo total smadret og gennemblødte af en blanding af sved og regn, men skulle derefter træne mere! jeg var seriøst ved at dø! vi skulle lave planken, mavebøjninger og en såkaldt "død-fisk" ... ikke sjovt!
I Lunch fik jeg af vide at jeg ikke har muligheden for at blive cheerleader, hvilket jeg selvfølgelig blev ked af, men det er ikke så slemt, for havde ikke regnet med noget og har desuden også muligheden for at "fuldføre" min Sports Medicine klasse :) og dyrke forskellige sportsgrene!:) Desuden brændte den Portugisiske udvekslingstudent mig af... han havde lovet / bedt min om at vente på ham på en bænk, men han kom aldrig... Mødte så min anden udvekslingstudents ven som heder Jose.. ved ikke om jeg har blogget om ham, men hvis jeg har, er det ham fra trappen som har en kæreste hjemme i brazilien!:) Han er super flink, men ligesom de andre brazilianske udvekslingstudenter, stinker han til engelsk... syntes det er så synd for ham! for han er så ensom... har overvejet at følges med ham til homecoming for han er super flink, og sød og desuden ville han ikke misforstå mig, hvis jeg spurgte om vi skulle følges, for han har en kæreste og han ved at jeg også har en kæreste!:)
I Economic idag lavede vi ikke så meget andet end at tage noter... og selv om vi bare tager noter, syntes jeg stadig at timen er sjov :) ved ikke hvorfor, og det er super mærkeligt! tror bare godt jeg kan lide min lærers måde at lære os tingene på, og så er der en pige der hedder Casidy eller noget, som bare er super sjov og har de dummeste kommentarer nogle gange!
Sports Medicine var også hård idag! vi lærer om Fractions hvilket er når du brækker dine knogler, altså om de forskellige måder du kan brække dem på! Det er super svært for der er så mange forskellige ting man skal kunne udenad! Desuden har vi en Quiz imorgen, så skal have læst op på det. Vi har også en Test på fredag (tror jeg) om alt det de har lært indtil nu, og jeg har heller ikke været der fra starten i denne klasse, så ved ikke havdelen af de ting de ved! Har slet ikke haft om knogler på den måde, fik bare udleveret et papir med knoglerne den første dag! Har lektier for til imorgen som omhandler de dele jeg ikke har lært, så det var super svært at gå igang med i timen idag! Har fået power point slide de har haft om knogler, og skal nu når jeg er færdig med at blogge, til at have dem skrevet ned, og så videre og lave mine lektier! travl aften.
Var desuden på arbejde idag, og der var bare intet at lave... Der var ingen kampe kun træning, så der var ikke så meget der skulle gøres. Jeg skulle prøve at tape en af de andres fod ind, men gik fuldstændig kold på det svære stykke og gik i panik, for jeg var jo den eneste der var "cleared" og jeg ville ikke miste min position som den hurtigt lærende og dygtige elev! Prøvede ikke igen, for der var ikke tid.. frygtede at der kom en spiller som Kate (vores lærer) ville have at jeg skulle tape ind, og selvfølgelig kom der en spiller som skulle have tapet sin ankel! var så bange, men tænkte ikke på hvad jeg lavede, jeg gjorde det bare, og det gik rigtig fint :) lige så godt som det plejede! var så lettet og det blev til i alt 3 ankler idag!:)
Til aften fik vi kartoffelmos, majs, asparges og kød af en art :) det var helt fint, men er fuldstændig stoppet, for kan ikke lide at smide mad ud, og det var hende der øste maden op til mig.

Vil gå igang med mine lektier, for er begyndt at blive træt! ikke så godt.. men de skal laves!

Vi skrives forhåbentlig imorgen :)

2 kommentarer:

  1. har du fået arbejde o.O???
    hvad arbejder du med???

    SvarSlet
  2. vi kalder sports Medicine for arbejde :) vi hjælper dem der har brug for det! det skal lige siges at vi ikke tjener noget, andet end erfaringer af det :)

    SvarSlet