lørdag den 29. september 2012

Down town Mesa!

som jeg sagde tidligere, så var jeg sammen med Isabella her til aften, og jeg havde det fantastisk!:)

her er nogle billeder. 
 Vi var så forvirret og vi blev væk... vi anede ikke hvor vi var, men heldigvis kom Jenee og reddede os!

 frokost

 havregrynskage cookie med chocolate chips

 spille klavere, it was awsome!Jenee og Ivan havde købt Justin Bieber billetter til deres 2 børn, som så havde overtalt 2 vendinder til at tage med dem... er ikke selv justin bieber fan, men Isabella tvang mig til at være med på billedet!:)
 senere kom hendes værts kusine og Andersons (hendes værts bror) barnepige (som er 15!)
Sko til Homecoming!!!!!:)

er super træt.. hav en god søndag :)

hvad jeg har lært på 1 måned! - Sport. Med.

 opbinding af indermuskler og "tendons"
 ankel tape

fingre, både ved forstuvning, hvis den er brækket, støtte - alle fingre

5. håndled - support, skade

6. support af knæ

og en masse andre ting, så som udstrækning :) har den bedste klasse ever!

opdatering :)

igår var stille og rolig :) i Economics havde vi om aktier, og jeg fik ros for min viden om det (tak mor), købte nogle aktier (i en spil, ikke for mine egne penge), som vi så skal evalueres på, i næste uge :) det bliver spændende! 

desuden vandt vi vores første kamp i denne sæson, det var mod Dobson Mustangs, og vi vandt med 31 point mere end dem :) var så stolt af vores drenge!

idag har været stille og rolig, har rudet op og tømt opvaskemaskinen indtil videre. Så har jeg trænet mave og ben og skypet med Mor, Martin og Oskar :)
 dette er vores støvsuger, en ordentlig en!

 blev desuden inviteret til en af mine rigtig gode veninders fødselsdag! Hun spiller også tennis, og så har jeg Engelsk med hende :)
 min væg
 make up og neglelak til homecoming :)
 spitit week
"binder" udsmykning :)

torsdag den 27. september 2012

glemmer bloggen...

er alt for dårlig til at få blogget! glemte næsten at blogge idag på grund af det!

Idag var en stille og rolig dag ligesom igår. Ingen tests eller noget :) ikke engang i kemi! (vi får tests hver dag i kemi).

tilgengæld havde vi "closeup" prøve idag, hvilket bestod i, at hvis en uvedkommende (en person som ikke hører til skolen) skulle komme inde for skolens område og gå amok, fx skyde løs, bliver alle døre låst, så han ikke kan slippe ud. Det er total mærkeligt princip, for hvad med de elever som bliver låst ude? "løb for live små venner, løøøøb"!!!!!.... desuden opdagede jeg idag at ingen kendte noget til Utøja!!!!

glemte desuden min sports medicine notater her hjemme, og var ved at gå i shock fordi jeg troede vi havde en test, og var så bange for at jeg havde mistet den, for mente ikke at jeg havde taget den ud af min mappe! men den var heldigvis under min computer da jeg kom hjem :)

Min economic lære overbeviste mig endnu engang om hvorfor han er min yndlings lære, gangnam style med dance midt i timen om aktier :D elsker ham så meget! han sætter et smil på alle elevers læber!:)
- gangnam style er utrolig populær her, den kan findes på youtube HER :)

arbejder på udekampen imorgen, så regner ikke med at få blogget :) vi ses !

onsdag den 26. september 2012

halvdag :D

tiden flyver afsted på halvedage!!!!

Idag var jo som sagt kun en halv dag, hvilket vil sige at alle timer kun er 30 min. lange :) Vi lavede ikke så meget idag.. PE var fresbee, economics notater og kemi test :) det var nu hyggeligt nok!

Har lige trænet for første gang idag, og regner med at gøre det igen inden jeg går i seng! vi skal senere ud og lave forskellige ting, bla. hen til en AT&T store og betale for mit abbonnement :)

ved ikke hvor meget mere jeg får blogget, men.. vi ses snart :)

tirsdag den 25. september 2012

rekord tid!!!!! :D:D:D:D

OMG OMG OMG OMG!!!!!

PE var rigtig hård idag! vi startede med at skulle løbe op og ned af tribune trapperne, hvilket er spurt (er så bange for at falde altid), det gjorde vi i ca 7 min. efter det havde vi 1 min. pause og så skulle vi løbe. Distancen var 800 meter, og vi har løbet den 2 gange før. Som altid kom jeg i mål som den første og min krop begyndte at ryste efterfølgende! vi skulle herefter lave tribune løbet igen, men denne gang i 8 min. og fik så 2 min. pause. Jeg spurgte så min træner om ikke hun ville tage tid på mit 800 meter løb, og det gjorde hun selvfølgelig gerne. Min krop syrede allerede! var så træt og rystede, men tanken om endelig at kunne få tid på mit løb, bragte kroppen i en smule mere ro! vi begyndte at løbe og efter de. 100 meter begyndte min krop at dø... langsomt og pinefuldt! efter de ca. 500 meter gik mit snørebånd op, men jeg besluttede mig for at løbe videre, med frygten om at jeg skulle falde i mit snørebånd. Jeg havde svært ved at flytte fokus fra mit snørebånd, men fik dog alligevel flyttet fokus en smule over på at jeg skulle løbe til! Jeg løb alt hvad jeg kunne, og "kom i mål" i tiden 2 min. og hold nu fast.. 50 sek.!!!!!! det er jo for vildt!:) er super stolt af mig selv, når man tænker på at jeg aldrig har gået op i løb, eller på den måde løbetrænet! er super stolt af mig selv, og vil nu begynde at presse min krop til det yderste når vi løber! Jeg joiner helt sikkert track til foråret!:) ruten kan findes HER :)

syntes selv at jeg fortjente en cookie til frokost, så jeg fejrede min gode tid med den!:)

havde 3 quizes idag og syntes de alle gik lige dårligt... fik faktisk læst op til dem, men det hjalp vist ikke rigtigt! specielt tror jeg det gik dårligt med min Economics test (... vi får tests så ofte at de virker som quizes).. håber på det bedste!

I Sports Medicine lærte jeg idag at tape det "joint" der sidder mellem din hofte og dit ben. Faktisk holder det på en muskel, men... er virkelig dårlig til at huske navne, hvilket også er grunden til at jeg failer for groft i mine tests i Sports Medicine.. men den prøvede jeg for første gang igår og blev godkendt idag :) (lavede den på en spille idag :)

skal have lavet nogle lektier før jeg går i seng, så vi ses imorgen :) (på min halvdag (; )

p.s glemte helt at fortælle jer igår at jeg er blevet inviteret til en af mine rigtig gode vendinders "sweet sixteen"!!!!! hendes navn er Kimberlee og hun spiller også tennis :) håber jeg må gå for Teri!

_________________________________________________________________________________


Har læst, et eller andet sted på min skole, at en mand engang druknede sin hjerne pga. han drak for meget vand? !!!!! kan det være rigtigt at det kan lade sig gøre? er nemlig lige pludselig begyndt at drikke rigtig meget vand! er oppe på 4, 5 vandflaske + det løse!

i må meget gerne lige kommentere på det hvis i ved noget, for vil da nødigt drukne min hjerne i vand :)!

mandag den 24. september 2012

it is just about time..

Har simpelthen glemt bloggen idag...

mandag er altid den hårdeste dag! ikke nok med at det er den første dag efter weekenden, men det er også den med de hårdeste lektier (oftest)! har 3 quizes imorgen, og har simpelthen ikke overskud til at læse op på dem!

håber på det bedste!:)

jeg har skåret ned på min mad, så nu spiser jeg "kun" 2 æbler, 1 lille pose gulerøder, 1 myslibar, 1 klapsammenmad med Nutella (groft brød) og 1 sandwich med kalkun og salat (groft brød) :)

håber det kan hjælpe mig lidt med at tabe de 3 KG jeg har taget på mens jeg har været her! :) jeg vil så nødigt vokse ud af min Homecoming kjole! :(

Det bliver et lidt mystisk opdelt indlæg, men.. :) klokken er mange!

kl. er nu 20:37 og jeg føler mig kun en smule træt... er begyndt at gå så sent i seng! men føler mig bare slet ikke træt!
Idag, her til aften, lavede Teri jordbær med chokolade! mums! det var nu mest for Gerlany fordi hun havde spist sine grøntsager.. hun ville aldrig lave sådan noget til mig! :/ så tager jeg da heller ikke på af den grund (selv om hun altid laver en smule til mig også). Den chokolade vi brugte, brugte jeg desuden også til at lave min egen pålægschokolade, glemte helt at tage et billede... går lige ud og tager et :)

pålægschokoladen blev faktisk ret god :) (chokolade er intet her i forhold til i Danmark!!!)
den blev puttet på disse, hvis i ellers kender dem?(;


glemte at sige at jeg har halvdag onsdag :) det er super fedt, og jeg skal lave ingenting (regner jeg med) hvis i ønsker at Skype med mig så skriv til mig enten i en kommentar eller på facebook! jeg har fri 12 - 12:30 hvilket vil sige at jeg er hjemme 12:30 - 13 og logger på med det samme, med mindre i hører andet imorgen!:)

hav en god tirsdag!

søndag den 23. september 2012

ingen kirke = fri søndag

fri søndag lyder skønt, men det er det altså ikke...

Teri følte sig syg, så vi skippede kirke for første gang mens jeg har været her. Det føltes lidt mærkeligt, men sådan er det jo. Nu skal jeg bare bruge dagen på at kede mig, spise og måske motionere lidt!

har snakket lidt med martin og skypet med min mor og søster. Og så har jeg renset min computer med norton og andre sjove programmer.

Har nogle lektier så som Economics, men forstår ikke hvad jeg skal, så regner ikke med rigtigt at lave dem, men vil give det et forsøg:)

Jeg vil desuden lige dele mit "Poem" med jer, kommenter meget gerne på det! for vil gerne modtage kritik!

det er for min engelsk klasse og vi har om romanticism, men inspirationen kommer fra lyden af regn.


Poem – My lovely Denmark

I love it when it rains,
And the way it makes me feel.
I love the way it hits the ground,
And the rainy sound.

I love the way it’s different,
And the way it talks to me.
I love the people there,
And the way they always stare.

I Love the Danish people,
And my lovely boyfriend.
I love the way he misses me,
And the way he lets me free.

I love the Danish temperature,
And the way it’s cold.
I love the way it takes its time,
That it even makes me rhyme.

I love to be an exchange student,
And the way it is so hard.
I love to be in the states,
And I wonder what there waits.


har overvejet at lave det lidt længere end det er!

Awkward season 3...

:D:D:D fik endelig tid til at se det sidste afsnit af awkward! syntes det var et rimlig tamt afsnit, men nu ser jeg bare frem til sæson 3 som udkommer på et tidspunkt i 2013:D