fredag den 17. august 2012

7 dage!!!!!!

Jeg har nu opdaget hvorfor jeg ikke har kunne holde en blog før! Det bruger al min tid! :( Må altså til at tage mig sammen! rejser på fredag (om 7 dage) og der er massere af ting som skal gøres inden da!

torsdag den 16. august 2012

Værtsfamilie!!!!!

Så skete det endelig!:) Jeg har fået sikret mig tag over hovedet! Jeg skal bo hos en dame som hedder Teri Ballard, en aleneboende dame på 55 år :) hun er vædder ligesom jeg selv er, men det skal nok gå! glæder mig super meget til at komme i kontakt med hende!:D

info følger!

Arizona

Tænkte at jeg lige ville vise jer hvor jeg skal bruge de næste 9 måneder af mit liv :)

jeg skal gå på en skole som hedder Mesquite High School, den ligger noglelunde centralt i Arizona, som er den stat jeg skal bo i.

Arizona grænser op til staterne: Califonien, New Mexico, Nevada og Utah :)


Tiden går stærkt!

Jeg fik i tirsdags min i-20 Packet, men så den først igår! Min krop gik helt amok da jeg fandt ud af at skolen ville have at jeg var hos dem senest d. 20. august, altså på mandag! og jeg har først tid til visum d. 29!:( mit hoved kører rundt, og jeg føler mig helt forvirret! Bare tanken om at jeg skal forlade min dejlige kæreste i 9 måneder knuser mit hjerte! :

indtil videre ser min TO-DO liste sådan ud :)

Interview: Tjek 
Accepteret af Explorius: Tjek
Ansøgning udfyldt: Tjek
Ansøgning sendt til USA: Tjek
Godkendt i USA: Tjek
Værtsfamilie: Tjek
Informationsmøde: Tjek
Alle vaccinatioenr: Tjek (mangler min hipatitis vaccine, som jeg skal have i USA)
Tuberculoseundersøgelse: Tjek
Visumansøgning udfyldt og sendt: Tjek
Visum: VENTER
Pakkeliste: Igangsat 

jeg er faktisk ikke så langt bagud, som jeg føler mig!:)

onsdag den 15. august 2012

Amerikanske film og serier

Jeg er gået i træningslejr! Jeg er simpelthen begyndt at se så mange film og serier på engelsk uden undertekster, og syntes selv at det bliver nemmere og nemmere :) lige nu følger jeg serien Awkward, og den er bare super god!:) Da sæson 2 først udkommer i Danmark til september, hvor jeg jo forhåbentlig er i USA, har jeg fundet en side på nettet hvor man kan se nogle af afsnitene. Serien kan ses HER

til jer som ikke ved hvad Awkward er, er det en serie som kører på MTV.

mandag den 13. august 2012

Blogger - Flopper

Jeg har tidligere forsøgt at holde en blog, dog uden held! håber på at det denne gang kan kommer til at gå nemmere for mig! Jeg har valgt at lave denne blog fordi jeg tager til USA som udvekslingsstudent her efter sommerferien, og jeg håber på at turen bliver fantastisk! Lige nu er jeg ret stresset over at jeg ikke er blevet optaget på nogen skole, eller har fået en værtsfamilie! men heldigvis har Explorius placerings garanti, så jeg frygter intet :)