lørdag den 6. oktober 2012

Grand Canyon !!!!!!

I found out why i Teri was talking about me...

Jeg er blevet inviteret med til Grand Canyon! :D Vil mega gerne med, men da familien er fra Mesa, har de ferie i næste uge, hvilket jeg ikke har!:( Hvis jeg beslutter mig for at tage med, misser jeg derfor 4 dages skole, op til flere alm. tests and quizes og "midterm" hvilket er en virkelig vigtig test, som vi har i Economics på onsdag! problemet er, normalt ville jeg godt kunne gøre det, men da jeg har ferie ugen efter, kan der blive komplikationer med testsne, altså at de udløber! :( og desuden har de rigtig meget indflydelse på mine karakterer, og har overvejet at spille fodbold til vinter, og dyrke track til foråret! og der må man ikke have dårlige karakterer! :( i don't know what to do!

Homecoming in only 2 hours!!!!!

hav en fantastisk søndag! :D

where did i step wrong?

October står i brystcancer ramte kvinders tegn. Alle fodboldspillere, volleyballspillere, badmintonspillere, etc. bærer en form for lyserødt Merchandise :) (nogen mere end andre).

Vi tabte vores Homecoming game, men det er okay :)

vi har igår og idag haft besøg (igen) af hendes mindste børnebørn, og jeg holder mig derfor på mit værelse! små, larmende, irriterende børn er bare slet ikke mig!

Har overhørt Teri tale i telefon med en eller anden, muligvis vores områderepræsentant  jeg kunne ikke høre meget, på grund af de små irriterende skrigende børn!!!! men da jeg var på vej tilbage fra køkkenet hørte jeg hende tale om en eller anden atletisk person, og blev så stående og lyttede i 1½ min mere eller noget, hvor hun så fortalte noget om et eller andet om at jeg mangle erfaring i forhold til Gerlany?! og jeg var nu lige ude og hente en flaske vand. Jeg kan fra mit værelse høre Teri tale i telefon med personen, og da jeg gik ud af værelset hørte hun mig, og sagde så ikke noget, og hun talte så igen med personen i det jeg lukkede døren til værelset! jeg er nervøs nu! har jeg gjort noget forkert? :( jeg syntes altså ikke at have været tarvelig eller noget! :( okay, jeg holder mig på mit værelse når børnene er her, og jeg er ærlig over for hende, og fortæller hende alt, uanset hvad det er! kan det være det? :( jeg ved det ikke... men det er påvirket mig en del lige nu!

Jeg er nød til at ryste det væk, for der er Homecoming i aften! tager hjem til Valarie kl. 19 og er super spændt! håber jeg får en god aften, og at festen i det hele taget bliver en succes med alle de regler og forbud de har sat!

-mit hjerte banker så meget lige nu, af frygt for hvad hun syntes jeg har gjort galt!

fredag den 5. oktober 2012

Hurtig lille opdatereing

Idag er det fredag :) den store dag er kommet, Homecoming! idag spiller vi vores kamp, og regner egentlig med at vi taber. Altså, vores skole er virklig dårlige!

jeg arbejder på kampen i aften, så kommer ikke hjem før sent! og ved heller ikke om jeg får blogget mere, for tror kampen er længere idag, end normalt! når det er Homecoming!

Gerlany er forvirret, og ved nu slet ikke om hun tager til homecoming!!!!! ved ikke hvad hun går og laver, og syntes nu heller ikke at det er noget jeg bør tænkte over. Hallo, nogle fra vores kirke tager hende til Grand canyon i "fall break" og jeg kender dem også, men jeg er skam ikke inviteret. OG det dræber mig når hun går og fortæller om hvor meget hun glæder sig! - sådan er det, tilgengæld er jeg her hele året :)

idag er det sidste dag i spirit week, og det er spirit dag! og så er der pepassembly, hvilket betyder at 3. time slutter tidligere :)

skal skynde mig nu, hav en god fredag / lørdag :)

torsdag den 4. oktober 2012

Evening + ønskesedls-start

kl. er 20:02, alle lektier er lavet, tøj til imorgen er klart, Teri er kommet hjem, jeg har været i bad, hjulpet med at tømme 17 indkøbsposer og er nu super træt.

Mine øjne er ildrøde og svir meget. Da jeg vågnede imorges, vågnede jeg af at mine øjne sviede, kraftigt! det gør super ondt og har så mange tåre i øjnene! Håber det går væk til imorgen, og specielt ikke er der til Homecoming!

Min aftensmad spiste jeg på skolen. Det var majs, coleslaw, brød m/kanelsmør (såååå godt!) (medbringer det til denmark!:p), en kage og så noget rigtig godt kød, som eftersigende skulle være en amerikansk specialitet.

er desuden gået igang med at lave en ønskeseddel :)

Her er lidt af den:
Denne ringDenne ringdette armbånd, vanillesukker  en remulade, noget ansigtsrens (kan ikke rigtig købes, her bruger de maskiner :S)... det bliver løbende opdateret :)

impressive dressing ? ... not really

har haft en god dag idag :) det er torsdag og det var "dress to impress" idag :I se billeder længere nede af mit outfit! 
jeg har fået en stor kærlighed for frosne "cookie dough" bolde! de er super gode!!!!! spiser alt for mange af dem... det er ikke så godt :( men nyder det amerikanske liv her :)


 todays outfit :) fik super meget ros for mine flotte ben, sko og min nederdel! endelig var der nogen der rent faktisk bemærkede mig :)
jeg vil nu tage et tiltrængt bad, og så måske blogge lidt mere efterfølgende :)

onsdag den 3. oktober 2012

travl onsdag!

har meget jeg skal nå! skal arbejde på aftenens freshman football game, så har ikke meget tid! brugte alt min "fritid" på keminoter, og spiser nu aftensmad, pizza. Vi havde en test i Sports Medicine idag, håber på det bedste!temaet var idag NEON! :) jeg havde rent faktisk en mulighed for at deltage i dagens tema..
regner med at komme sent hjem, så hav en god torsdag :)

tirsdag den 2. oktober 2012

hvorfor, hvorfor did og hvorfor dat?!

phu... syntes det er en hård uge allerede!

havde test i kemi, syntes nu ikke den var svær, men heller ikke nem. Har et B i den klasse, og er så bange for at blive dårligere... vil så gerne have gode karakterer men jeg er her!

i PE havde vi bus evakuerings øvelse, hvilket vi brugte det meste af tiden på. Kunne ikke få taget tid på mit løb, da jeg var alt for hurtig til at min lære havde tid til det! ;) haha!

 kantinen
 kemi - det er ikke tilladt a tage billeder af skolen, derfor er dette billede meget random!
 PE - lockers
 exchanges people over time


 midten af skolen?
 Friends!

er ret sur på teri.. har ret svært ved at få venner (selv om det måske ikke lyder sådan) og jeg kan ikke rigtig læse om folk bare er søde mod mig, eller om de syntes at jeg er sød og gerne vil være mine venner! derfor gør jeg meget ud af at være social og deltage aktivt i næsten alt det jeg kan!
Der er den her.. "gruppe" (ved ikke hvad man skal kalde det) som hedder "Mesquite Younglife" hvor de kommer sammen og hygger, her i bland fester... og jeg vil rigtig gerne deltage. Jeg fortalte det til Teri her idag på vej hjem fra skole, og hun var meget imod det! hun er ikke meget for at jeg er sent ude, uden at være på skolen eller hjemme. Desuden syntes hun ikke om at jeg fester (selv om det ikke altid er fest) eller bare er social sammen med mange mennesker (fordi de kan finde på mange ting...). Det gør mig så sur! jeg punkterede klart og tydeligt at jeg forsøger at være social, for det har jeg aldrig rigtig været før, og at jeg prøver at få nogle venner ud af det. Jeg vil hjem til mor, for jeg ved hun havde givet mig lov! jeg forstår fuldt ud at hun har ansvaret for mig, og at hun ikke vil have at der sker mig noget, men hallo... jeg har klaret det her på egen hånd, jeg rejste selv, jeg klare alt på egen hånd (uden hendes hjælp), jeg betaler for mine ting selv... kan hun for pokker ikke give mig denne smule frihed til at vælge selv? Desuden er det en verdensomspændende organisation "younglife" som "afholder" det, det er ikke en normal fest, og der er voksne til stede, som også arrangere det! læs mere om det her

mandag den 1. oktober 2012

"tracky turist"

der blev ikke meget turist over mig idag... medbragte mit kamera i håbet om endelig, at have en undskyldning for at tage billeder af skolen, men nej... selvfølgelig glemte jeg da at tage hukommelseskortet ud af computeren og hen i kameraet :( desværre buddies! ingen billeder til jer idag!

 prøvede makeup igår, syntes det blev okay :)
 fik endelig købt min "game night" t-shirt!!!!! er super glad!:)

- billet til Homecoming, JA TAK! (25 dollar? syntes nu lige det er overkanten)

søndag den 30. september 2012

"We had a S*it day" - blow me one last kiss

Jeg er ikke vild med søndage her, det har jeg aldrig været, og det bliver jeg heller aldrig! Idag var det eneste jeg lavede at tage i kirke. Desuden smagte jeg "grilled cheese sandwich" - the american way :) det smagte super godt, selv om jeg altså på ingen måde er fan af ost! 
 Jeg faldt i søvn midt på dagen, for har været ret træt her på det sidste, hvilket også er grunden til at jeg går extra tidligt i seng idag!
en lille video, meget kort video, af vores isbil :)