torsdag den 1. november 2012

TRICK N' TREAT!!!!

Samlede så meget slik igår at min pose gik i stykker.. og desuden har jeg spist en helt del mere.. derfor har jeg altså ikke alt det slik jeg indsamlede her. (jeg gav også noget til en pige i en rullestol, for hun kunne ikke altid komme op til husenes døre :)

 Vi er nu i november, og en utrolig travl oktober ligger nu bag mig, jeg ser frem til at se hvad november bringer

onsdag den 31. oktober 2012

ingen hav dag?!

Jeg havde regnet med at det var en halv dag idag, men kaldenderen snød mig!!! syntes det var lidt ondt!

nå..

igår var jeg til halloween party afholdt af kirken, det var rigtig sjovt! jeg spiste candy floss, kettlecorn (popkorn med sukker), hotdogs og chillie med cornbread :) det var rigtig godt, og som jeg altid siger, spis som skulle du dø imorgen... for jeg er her ikke for evigt og den mad jeg bliver serveret her, er mega svær at få fat i, i danmark!
tror ikke jeg har introduceret jer til Gerlany endnu, men det er hende til venstre på det første billede... bare fordi vi ser lykkelige ud på billedet, betyder det altså ikke at vi er det her hjemme!

 ISABELA!!!!!! :D
Mit halloween costume


Jeg har desuden besluttet mig for at jeg er for fattig til at komme tilbage næste år :( så jeg deltager i Afgangsceremonien efter dette skoleår.. jeg får ikke et diplom, men jeg får et papir hvorpå der står at jeg har deltaget! så nu skal jeg ud og finde dragt og hat :)

tirsdag den 30. oktober 2012

Hucklebrry Finn

i am so busy reading! i dont have time for anything else! Bogen hedder Hucklebrry Finn og er helt vildt svær at læse..

mandag den 29. oktober 2012

party, party, haloween party (s)

Jeg fester hele tiden, jeg er blevet en fest abe!:)

Igår vare jeg som sagt til halloween fest, det var med alle educatius' u- studenter :)

det var rigtig sjovt, og jeg skar et græskar!
jeg mødte også en masse norske elever, hvilket jeg syntes var lidt sjovt :) der var en masse folk fra alle mulige land, bare ikke danmark! syntes det var lidt sjovt!idag stod det på skole.. det var specielt idag fordi vi skulle høre på en mand tale, og det rørte mig rigtig meget. han var en del af noget kladt http://www.notmykid.org/ eller noget.. er ikke helt sikker. men han fortalte om sin fortid som "drug dealer" og hvordan han havde mistet alt, normalt hvis vi skulle et sted hen og høre sådan noget, ville jeg bare være der, men jeg følte virkelig som om, at det var mig.. jeg blev mobbet en del da jeg var mindre, og jeg kunne sagtens have havnet i noget skidt den gang, men jeg var stærk og gik imod dem!

efter skole spille jeg tennis i 2 timer (bare for sjov) med nogle andre piger! !!!! DE ER SÅ DÅRLIGE HER!!! :( drengenes træner kom tilfældigvis forbi, og han var meget intereseret i at få mig på varsity, men så opdagede han at jeg var med educatius, hvilket betyder at jeg ikke har lov til at være på varsity!:( øvsen! men han vil forsøge at få mig til at spille turneringer, og spille med de "god" fra phoenix!!!!! er super glad for at jeg gik idag!!!

efter tog vi (kimberlee og jeg) hjem til en af de andre piger, som jeg kendte i forvejen, men hun er vietnamesisk, så har ikke lyst til at prøve at skrive hendes navn. Vi spiste vietnamesisk mad, nuder og noget kød og jeg lavede nogle lektier.. herefter kom charlotte og "samlede" mig op, og tog mig hjem! :) (teri var til tandlægen)

til aften fik vi mcdonalds, men var ret mæt allerede, følte bare at jeg skulle spise det fordi teri jo havde købt det!:( er ked af at jeg gjorde det, føler mig overmæt nu!

her kl. 19:31 er der younglife igen! halloween edition! glæder mig super meget og jeg skal afsted sammen med min nye svenske ven Elias og min gode ven Jose, begge udvækslingstudenter!

hav en rigtig god tirsdag alle sammen!:)

søndag den 28. oktober 2012

ha, ha, halloween

Jeg har haft super travlt her til aften! så jeg har ikke rigtig tid til at blogge, for jeg er nød til at få noget søvn!


I kan sikkert se nogle billeder på facebook eller noget, hvis jeg har tid, blogger jeg om det imorgen!:)

Som nogle af jer måske har opdaget er jeg begyndt at putte billeder på facebook, og det er nok sådan det kommer til at bliver fremover, for det tager meget tid at blogge! så hvis i vil se billeder så kig her