mandag den 29. oktober 2012

party, party, haloween party (s)

Jeg fester hele tiden, jeg er blevet en fest abe!:)

Igår vare jeg som sagt til halloween fest, det var med alle educatius' u- studenter :)

det var rigtig sjovt, og jeg skar et græskar!
jeg mødte også en masse norske elever, hvilket jeg syntes var lidt sjovt :) der var en masse folk fra alle mulige land, bare ikke danmark! syntes det var lidt sjovt!idag stod det på skole.. det var specielt idag fordi vi skulle høre på en mand tale, og det rørte mig rigtig meget. han var en del af noget kladt http://www.notmykid.org/ eller noget.. er ikke helt sikker. men han fortalte om sin fortid som "drug dealer" og hvordan han havde mistet alt, normalt hvis vi skulle et sted hen og høre sådan noget, ville jeg bare være der, men jeg følte virkelig som om, at det var mig.. jeg blev mobbet en del da jeg var mindre, og jeg kunne sagtens have havnet i noget skidt den gang, men jeg var stærk og gik imod dem!

efter skole spille jeg tennis i 2 timer (bare for sjov) med nogle andre piger! !!!! DE ER SÅ DÅRLIGE HER!!! :( drengenes træner kom tilfældigvis forbi, og han var meget intereseret i at få mig på varsity, men så opdagede han at jeg var med educatius, hvilket betyder at jeg ikke har lov til at være på varsity!:( øvsen! men han vil forsøge at få mig til at spille turneringer, og spille med de "god" fra phoenix!!!!! er super glad for at jeg gik idag!!!

efter tog vi (kimberlee og jeg) hjem til en af de andre piger, som jeg kendte i forvejen, men hun er vietnamesisk, så har ikke lyst til at prøve at skrive hendes navn. Vi spiste vietnamesisk mad, nuder og noget kød og jeg lavede nogle lektier.. herefter kom charlotte og "samlede" mig op, og tog mig hjem! :) (teri var til tandlægen)

til aften fik vi mcdonalds, men var ret mæt allerede, følte bare at jeg skulle spise det fordi teri jo havde købt det!:( er ked af at jeg gjorde det, føler mig overmæt nu!

her kl. 19:31 er der younglife igen! halloween edition! glæder mig super meget og jeg skal afsted sammen med min nye svenske ven Elias og min gode ven Jose, begge udvækslingstudenter!

hav en rigtig god tirsdag alle sammen!:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar