søndag den 7. oktober 2012

Homecoming !:)

Idag stod jeg op kl. 9!!!! det må da være nu rekord! vågnede kl. 6 med krampe i min læg, og kunne simpelthen ikke få den væk, så tror jeg brugte 10 min. på at få den væk eller noget! nu gør min læg super ondt, og ligner en eller anden retarderet person, som ikke kan styre sit ben (ikke ondt ment for dem som måske faktisk fejler dette), savner at have min mor til strække mig ud når det sker!

Havde en fantastik aften igår til min Homecoming! Homecoming er faktisk en fest hvor drenge skal spørge piger ud, men det betyder jo ikke at man godt kan komme alligevel :) Havde det en smule hård, for... Jeg er jo ikke ligefrem en festabe! haha! desuden havde jeg en smule hjemve fordi der var en masse par som dansede, og specielt når musikken var langsom og romantisk fik jeg det en smule dårlig.. ville ønske jeg kunne have fløjet min kæreste herover!
Uden Valeria havde jeg ikke klaret mig igennem aftenen! hun betyder super meget for mig, og da hun flyttede hertil fra Mexico i sommerferien, er vi i samme båd med hensyn til sproget og til vending. 
heldigvis endte aftenen godt til Gang Namstyle. En dreng, Chris (Til martin: bare rolig, du behøver ikke være Jaloux!), kom og dansede sammen med Valeria og jeg til den sidste sang. Han er rigtig flink og går i min Engelsk klasse..... Han dansede ret mærkeligt, HAHAHA! ;)


Her er et par billeder fra igår :) smuglede mit kamera med til festen, selv om det ikke var tilladt.. . jeg er lidt crime rider :) for jeres skyld!
Den værste neglelak jeg nogensinde har brugt, men elsker samtidig glitter...
Valeria og jeg. (Valeria har selv malet billederne i baggrunden + hun er mega god til at spille klaver!)
(en dag i fremtiden når hun bliver kendt, så ved jeg hvem hun er!)

Syntes simpelthen det var så flot! havde slet ikke regnet med noget lign. 
Ikke en fest med alkohol, ikke en sodavands fest  men en vandfest... har aldrig oplevet noget lign. men syntes klart at det var bedre en en alkohol fest! for folk vidste hvem du var, og var ved fuld bevidsthed! OG de kan huske de pinlige episoder, der var ;)

Der skulle eftersigende være en gratis koncert i Phoenix i november... vil rigtig gerne deltage, men ved kan ikke google mig frem til det! Sangeren er Phillip Phillips, i kan høre en af hans bedste sange HER :)

hav en god søndag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar