tirsdag den 16. oktober 2012

en lille hurtig opdatering :)

Glemmte at blogge disse billeder igår!

 Marcarone and cheese, lovely chiken and asparges
 Dagens shopping!:) fik strømperne af Teri
se nu lige hvad jeg fandt i min taske! er ret sikker på at jeg har blogget den tidligere, da jeg var i Chandler mall med Isabela og andre! :) og tro det eller lad være, den havde ret! i hvert fald hvis man kalder Grand Canyon for "an adventure", for mig "an adventure for life" :) jeg vil aldrig glemme hvor smukt det var at stå på kanten, kigge ned og føle kuldegysningerne!:)


var lige en smut forbi nike's hjemmeside... hold da op hvor jeg savner min tennis :( fik helt ondt i maven over det! gid jeg kunne spille tennis og dyrke atletik  gid... jeg kunne gøre lige hvad jeg ville! alt var vært for sig, og det var umuligt at gøre mere end 1 ting ad gangen! if just... :(


Desuden Skypede jeg med mor og Frederik idag, det var super hyggeligt og jeg håber at Frederik kommer hjem fra Barcelona i god behold!


hmm... var der andet jeg lige ville sige.. 
Halloween nærmer sig med hurtige skridt!!! håber jeg skal lave noget til Halloween så jeg kan klæde mig ud :) 

hav en god onsdag der hjemme! 

2 kommentarer:

 1. hov hov du snakkede da ogs med mig ;P det må du ikke glemme :D

  SvarSlet
 2. Hej Louise! :-)

  Har prøvet at adde dig som ven på facebook da jeg ikke kunne finde din email her på din blog.
  Mit navn er Marie-Louise Wetterstein. Jeg er lige nu udvekslingsstudent i New Jersey, USA. Jeg er selv taget afsted hvor jeg har en kæreste derhjemme som jeg savner ufattelig meget og hjemve døjer jeg også ind i mellem med. Tænkte at nu siden du også har en kæreste derhjemme at det kunne være meget sjovt eller rart for os begge at have en at dele følelserne og savnet med som har det på den samme måde som en selv.

  Det er helt op til dig om du vil være venner på facebook men jeg håber da, at du vil, for jeg savner godt nok at snakke med en, der har det på den samme måde som jeg har.
  Hvis ikke du kan se min anmodning står mit fulde navn som sagt længere oppe.

  Knus fra Marie-Louise :-)

  SvarSlet